Kijk: het gebaar van voetballer Alireza Jahanbakhsh naar de fotograaf tijdens de wedstrijd wint harten

Alireza Jahanbakhsh kwam de fotograaf te hulp nadat haar koets was gevallen.© Twitter

Nederlandse voetbalclub Feyenoord stond in de heenwedstrijd tegenover de Zweedse Elfsburg Europa Conference League Playoff-wedstrijd op donderdagavond toen de Iraanse spits Alireza Jahanbakhsh de aandacht van het publiek trok met een opzettelijke handeling tijdens de wedstrijd. In de eerste helft van de wedstrijd in de derde klasse van Europa zat Elfsburg-verdediger Simon Strand de bal dicht bij de zijlijn achterna, met Jahanbakhsh net achter hem, toen hij snel de camerakar aan het veld raakte en deze omver gooide. onderstaand.

Jahanbakhsh leek Strand uit te schelden voor zijn roekeloze rennen en kwam toen de fotograaf te hulp. Nadat ze zich ervan had vergewist dat ze in orde was, hielp Jahanbakhsh de fotograaf met het herschikken van de koets.

Ook zijn collega Marcus Holmgren Pedersen, de Noorse rechtsback, nam contact op met de fotograaf om er zeker van te zijn dat ze ongedeerd bleef.

Sindsdien is de video van het incident viraal gegaan en heeft Jahanbakhsh lof gekregen van netizens voor zijn snelle reactie. Bekijk de video hier:

Jahanbakhsh, die Iran vertegenwoordigde in WK 2014 en 2018 Hij speelde eerder voor Brighton in de Premier League en tekende eerder deze zomer bij Feyenoord.

READ  Beavers Fall Game Show in Winnipeg Uni | Nieuws, sport, banen

Hij scoorde ook tijdens de wedstrijd van donderdag tegen Elvesburg en scoorde 30 puntenNS Een minuut doelpunt om te helpen bij het opzetten van een 5-0 verpletterende overwinning voor zijn team.

Promotie

De overwinning van donderdag hielp Feyenoord dichter bij een plek in de groepsfase van de European Conference League, een competitie die de UEFA dit seizoen heeft gelanceerd als een manier om meer continentale wedstrijden toe te kennen aan clubs uit lager gerangschikte landen.

De twee teams treffen elkaar donderdag weer in de tweede etappe.