Dit is de visie van Microsoft voor de toekomst van vergaderingen

Microsoft definieert vandaag zijn visie voor de toekomst van vergaderingen. Na een jaar waarin meer mensen het kantoor op afstand belden, klopt het bedrijf opnieuw de trommel voor hybride werk: een model dat toegang op afstand en persoonlijk werk combineert.

Terwijl het bedrijf was Nieuwe concepten aanwakkeren voor Microsoft Teams In de afgelopen maanden is het nu begonnen met het nieuw leven inblazen van een bijgewerkte interface voor het communicatieprogramma dat zal helpen om collega’s op afstand te integreren in echte vergaderruimten.

Een nieuwe video geeft details over de plannen van Microsoft, waaronder grotere schermen om persoonlijke ontmoetingen met mock-up verre collega’s te vergemakkelijken. Microsoft stelt zich conferentieruimtes voor waar camera’s op ooghoogte worden geplaatst om de visuele en ruimtelijke communicatie te verbeteren, zodat u de stemmen van collega’s kunt horen wanneer u met hen belt. Het is ook de bedoeling dat dit ruimtelijke geluid aanvoelt alsof een verre kerel meer aanwezig is in een kamer.

Nieuwe Microsoft Teams-interface voor vergaderingen op afstand.
Foto: Microsoft

Het lijkt erop dat deze toekomstige vergaderruimte veel hardware zal vereisen. Klanten hebben nieuwe slimme videocamera’s nodig die kunnen detecteren en zien wie er spreekt, luidsprekers die ruimtelijk geluid kunnen produceren en zelfs microfoons die in de plafonds zijn ingebouwd. Mogelijk biedt Microsoft zelf een aantal van deze apparaten aan: het bedrijf is begonnen Slimme versterkers verkopen voor teams Onlangs, wat zal helpen dit futuristische scenario voor conferentieruimten nieuw leven in te blazen.

Deze futuristische vergaderruimte maakt deel uit van een bredere duw van Microsoft om zich voor te bereiden op wat het ziet als een hybride manier van werken, waarbij meer werknemers op afstand werken of zich onderdompelen in en buiten het kantoor.

“Hybride werk vertegenwoordigt de grootste verschuiving in de manier waarop we werken in onze generatie”, zegt Satya Nadella, CEO van Microsoft, in een bericht op LinkedIn waarin de aanpak van het bedrijf wordt uitgelegd. “Het vereist een nieuw bedrijfsmodel dat mensen, plaatsen en processen omvat.” Microsoft Geef de regels van het spel vrij Voor bedrijven die een hybride model willen adopteren, met de gegevens en het onderzoek dat ze tijdens de pandemie hebben uitgevoerd.

Microsoft was Geleidelijk aan werd de campus geopend In Redmond, Washington, zijn de afgelopen maanden teleconferenties een belangrijk aandachtspunt geworden. Nadella onthult: “Bij Microsoft zijn opnames van vergaderingen zelfs het snelst groeiende type inhoud.” “Medewerkers verwachten nu dat alle vergaderinformatie – of het nu opnames, transcripties of hoogtepunten zijn – op aanvraag beschikbaar is en twee keer zo snel op een tijdstip dat het hen uitkomt.”

Toekomstige Microsoft-vergaderruimten zullen meer hardware nodig hebben.

De drang naar hybride werk stelt ook beveiligingsuitdagingen voor ondernemingen. Microsoft omarmt dit nieuwe tijdperk door zijn werknemers uit bedrijfsnetwerken te verwijderen en in plaats daarvan de internet-first-benadering te kiezen. Dit betekent dat we de ouderdom van bedrijfsdomeinen en intranetten die VPN’s nodig hebben, moeten verlaten en alle gegevens in de cloud moeten hebben. Natuurlijk heeft Microsoft toevallig ook Azure, waardoor het bedrijf gemakkelijk kan overstappen en een stimulans is om zijn cloudactiviteiten te promoten. Voor andere bedrijven is het niet altijd eenvoudig om de cloud volledig te omarmen.

Microsoft vereist ook dat zijn werknemers die vanuit huis werken “hun thuisnetwerken testen om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn”, en vereist dat elk mobiel apparaat dat toegang heeft tot bedrijfsinformatie, wordt beheerd. We hebben een verscheidenheid aan ransomwareaanvallen gezien en een toenemend aantal phishing-pogingen tijdens de pandemie, en Microsoft zegt dat de bedreigingen voortdurend toenemen.

“Het bedreigingslandschap is nog nooit zo complex of uitdagend geweest, en beveiliging is ook niet belangrijker dan ooit geweest”, legt Nadella uit. “We hebben vorig jaar een recordaantal van 30 miljard e-mailbedreigingen onderschept en gedwarsboomd, en volgen momenteel meer dan 40 actieve actoren van natiestaten en meer dan 140 bedreigingsgroepen.”

READ  Travis Scott PS5-video start "strategisch creatief partnerschap"
Written By
More from Lesley Curry

Travis Scott PS5-video start “strategisch creatief partnerschap”

In een van de meer onverwachte stukjes PS5 marketing die we tot...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *