KO! Knockout City baant zich een weg naar Xbox Series X | S, Xbox One, Game Pass, PlayStation, pc en switch

De grote coup voor de Xbox Game Pass vorig jaar – met honderden “gratis” games binnen handbereik – was de toevoeging van EA Play aan de service. Deze add-on brengt ons de nieuwste EA-releases, Stad knock-outVoor duizenden spelers met Game Pass uitgebracht op Xbox Series X | S en Xbox One. PlayStation-, pc- en Switch-spelers kunnen ook vechten!

Knockout City, ontwikkeld door Velan Studios in New York, belichaamt een ‘stad die nooit slaapt’ met net genoeg hard geluid en levendige kleuren om iedereen dagenlang tot leven te laten komen. Eigenlijk is wat we hier hebben Ontwijkbal Op steroïden – Wedstrijden zijn meestal 3v3 online spelen, waarbij het eerste team een ​​bepaald aantal kills doodt, een bepaald aantal edelstenen verzamelt of iets dergelijks, opscheppen.

Het doel van het spel met Knockout City is om je aanrakingen en worpen perfect te timen – een inkomende worp heeft slechts een korte tijd om de bal te vangen, of het zal aan de ontvangende kant van de dribbelbal in het gezicht zijn en één slag. naar beneden wijzen. Hij werd twee keer geslagen, dit is een verloren leven en een leven van schaamte dat nooit is vergeten …

De manier waarop je je tegenstanders voorblijft, is door een aantal denkbeeldige worpen, tackles en reeksen te combineren met spannende verplaatsingen zoals dubbele sprongen en glijbanen om je tegenstanders te verrassen – het is echt een kat-en-muisspel; Een die strategischer wordt naarmate je verder komt in de gelederen.

“Gooi” speciale ballen, de mogelijkheid om je teamgenoten te gooien voor verwoestende explosieve schoten en een aantal modi, waaronder spannende 1-op-1 confrontaties, zeer belangrijke kleurrijke kaarten om te leren, en wat je hier hebt is een recept voor prachtige chaos.

READ  GameStop maakt best verkochte AAA PS4- en Xbox One-game voor slechts $ 1,49

In een tijd waarin maatwerk essentieel is, stelt Velan ons zeker niet teleur, aangezien we ons pad hebben gelanceerd voor een aantal cosmetische items om je avatar echt de jouwe te maken – we hebben het ‘crew’-systeem geïntroduceerd, waar je unieke items voor kunt uitrusten Jij en je vrienden, los gewoon de deal op.

We raden je ten zeerste aan om de gamevideo’s voor deze vreemde EA-titel te bekijken, omdat je ze alleen kunt zien om het ten volle te waarderen. Als je je abonneert op Game Pass, is er geen reden om het niet te proberen – je hebt vier dagen om de kneepjes van het vak te leren voordat seizoen 1 op 25 mei begint!

Knockout City kan nu worden gekocht op Xbox-winkel Voor £ 19,99 of £ 24,99 voor Xbox Series X | S en Xbox One (met glimmende X | S-verbeteringen om op te starten), het hangt er allemaal vanaf of je het wilt pakken Block Party-editie Of de Deluxe Block Party-editie. Elk doet ongeveer zoals je zou verwachten van het basisspel, waarbij de laatste wat premium-inhoud gooit – een epische outfit, voertuig, logo, banners en 1000 Holobux. Ga in plaats daarvan naar PlayStation-, Switch- en pc-winkels voor dergelijke platforms. Oh, en de game is een kruiswoordraadsel- en cross-progressieve game, en ze hebben een gratis proefperiode van 21-30 mei. Kan niet van hem houden ?!

Blijf ons volgen voor onze volledige knock-outbeoordeling. Gelukkig ruzie!

Game beschrijving:

Bouw en verdedig een team met Crews, de competitie in Knockout City ™, waar EPIC DODGEBALL BATTLES de score behalen in teamgebaseerde multiplayer-wedstrijden. Gooi, vang, veeg, ontwijk en werk je een weg naar de overheersing van het dribbelen!

READ  Ace Attorney Trilogy komt binnenkort naar de Xbox Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *