Blijkt dat No Man’s Sky-cruise een all-over paasei is

Als je een fan bent van No Man’s Sky, zit je misschien vast aan de nieuwste expeditie, Beachhead, die spelers meeneemt op een lange reis door de melkweg van het ruimtegame. Maar niet alles is wat het lijkt, want het blijkt dat er aan het eind een paasei is, dat Mass Effect-fans zeker een mijl verderop zullen zien. Natuurlijk zijn er spoilers in het verschiet, mensen!

Bij de nieuwste expeditie van No Man’s Sky – een soort gedeelde seizoenservaring die in maart in het spel werd geïntroduceerd – proberen spelers het mysterieuze apparaat dat de Historic Dosimeter wordt genoemd, te omzeilen en te zien hoe het werkt. Vandaag is de puzzel afgelopen, want spelers zullen ontdekken dat de legendarische SSV Normandy SR-1 van Mass Effect op de loer ligt aan het einde van de reis. Er is een gedeelte hieronder dat u dit in actie laat zien, als u graag een kijkje wilt nemen.

Zoals fans van BioWare’s Action-RPG weten, is Normandië het enorme vlaggenschip van de serie met meerdere verdiepingen, en hij is heel bijzonder – hoewel hij er thuis leuk uitziet in Hello Games om ook in de ruimte te blijven.

Zoals fans van BioWare’s Action-RPG-franchise zullen weten, is Normandië het enorme vlaggenschip van de serie met meerdere verdiepingen, en hij is heel bijzonder – hoewel hij er thuis ook leuk uitziet in de survivalgame van Hello Games.

Het goede nieuws is dat je de Normandy SR-1 ook voorgoed aan je fregatvloot kunt toevoegen, zegt Hallo in een persbericht. Je hebt echter maar tot 31 mei om deel te nemen aan de expeditie, dus als je voorzichtig bent, kun je het beter voor die tijd afronden.

Het Easter Egg komt als Mass Effect zijn legendarische versie krijgt, die een week geleden werd gelanceerd. Je kunt onze Mass Effect: Legendary Edition-recensie hier bekijken als je graag meer wilt weten nu ik hier ben, en we hebben ook onze Mass Effect Legendary Edition romantiekoptiesgids, als je Commander Shepard er naar op zoek is ( X).

READ  Er komt natuurlijk een bordspel Skyrim aan

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Het blijkt dat No Man’s Sky Mission een Easter Egg was met een algemeen effect.” Type: “post”, “category”: ” no-mans-sky “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Hello Games “,” genre “:” Survival “,” title “:” No Man’s Sky Types:[“Survival”,”FPS”,”Simulation”,”Indie”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Met de TikTok-kloonapp van India wint Josh harten; kruist 5 miljoen downloads in 2 weken

Josh appJosh Het verbod van TikTok in India kwam voor veel gebruikers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *