Nu downloaden: Android-beveiligingsupdate november 2022 beschikbaar

Nu downloaden: Android-beveiligingsupdate november 2022 beschikbaar

Android-beveiligingsupdate november 2022 is beschikbaar.Je kunt op veel Google Pixel-smartphones downloaden en we hebben alle wijzigingen voor je op een rijtje gezet.

Lees verder na de aankondiging.

De beveiligingsupdate van november 2022 kan nu worden gedownload

Op de eerste maandag van de maand brengt Google de nieuwste beveiligingsupdate uit. Dit is nu het geval voor de groep november. Voor onder andere de Pixel 6, 6 Pro en 6a telefoons is een update in de maak die ervoor moet zorgen dat sommige apps minder batterij verbruiken.

Voor de Pixel 7 en 7 Pro zijn er ook specifieke patches in de update opgenomen. In sommige gevallen knipperen apparaatschermen groen. Daarnaast verbruikte het scherm onder verschillende omstandigheden veel energie en genereerde het ook de nodige warmte. De patch van november verhelpt dit. Ten slotte is er wat werk verzet om de crash van de Foto’s-app op te lossen, die soms voorkwam bij Pixel 7-telefoons.

Je kunt de update van november downloaden op deze apparaten:

Naast de bugfixes is ook de nieuwe beveiligingspatch toegevoegd. Dit zorgt weer voor veiligheid en je kunt er weer een maand mee vooruit. Als je nog geen updatemelding hebt gezien, verken dan zelf de instellingen en controleer handmatig op updates. De grootte van de patch kan per apparaat verschillen, maar is ongeveer 20-30 MB groot.

Beveiligingsupdate op je smartphone

Als je een van de hierboven genoemde Pixel-smartphones hebt, kun je de update nu downloaden. Een toestel van een ander merk op zak, dan moet je nog even geduld hebben. Fabrikanten krijgen de update van Google, waarna ze die moeten klaarmaken voor hun eigen telefoons — en dat kan even duren.

Verschijnt elke vrijdagmiddag robot planeet Uitgebreid update-overzicht, waarin we alle updates voor je op een rij zetten. We doen het niet alleen voor smartphones, maar bijvoorbeeld ook voor tablets slimme horloges.

Meer Android-nieuws:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *