Dit is Nederland op de Hannover Messe • ​​​​AT-Drive Engineering

Messe Hannover is weer fysiek te bezoeken. Hannover wordt over enkele weken weer een internationaal ontmoetingspunt voor de industriële sector (Foto: Hannover Messe)

Na de digitale release en de verschuiving van april naar mei is Hannover over enkele weken weer het internationale ontmoetingspunt van de industriële sector. Wie zijn de deelnemers? En waar vind je Nederland in de Hannover Messe?

In januari organiseerde Hannover Messe Deutsche Messi AG Na overleg met de adviesraad van de exposanten vindt de beurs dit jaar niet plaats in april, maar van 30 mei t/m 2 juni. Dit om deelnemende bedrijven meer planningszekerheid te bieden, omdat de Covid-situatie in januari minder voorspelbaar was.

“Een boodschap aan ons als organisatie waar we al twee jaar naar uitkijken”, zegt Victor Kopilar. Global Exhibitions Nederland† “Maar de voorbereiding van een volledige tentoonstelling in slechts zeven weken zou naar verwachting veel druk op de deelnemers leggen.”

Bijna 2500 bedrijven

Daarom is de Hannover Messe verplaatst naar eind mei om meer ontspanning en voorbereiding mogelijk te maken. “En hoewel de Hannover Messe dit jaar niet zo groot is als de edities van 2018 of 2019, vanwege een aantal reserverings- en reisbeperkingen in een aantal Aziatische landen, zijn we er trots op dat eind deze maand bijna 2.500 bedrijven weer een stand bouwen. .”

Azië doet vooral digitaal mee

Ruim 98% van de deelnemers koos ervoor om weer fysiek in de zaal te gaan zitten. Een klein aantal bedrijven, zo’n veertig bedrijven, kiest ervoor om alleen digitaal deel te nemen en tijdens de beurs zijn ze voor bezoekers online toegankelijk via chat, videocall en e-mail. Het zijn voornamelijk Koreaanse, Japanse en Chinese modellen. Zo wordt verwacht dat het aantal bezoekers uit deze landen dit jaar in Hannover lager zal zijn.

READ  Modellen van landbouwcoöperaties zijn voltooid
Een overzicht van de tentoonstelling van Nederlandse exposanten op de Hannover Messe. Klik op de afbeelding om te vergroten (Foto: Internationale Tentoonstellingen)

Nederland op de Hannover Messe

Nederland wordt gezien als een belangrijke en betrouwbare handelspartner en is daarom goed vertegenwoordigd op de Hannover Messe. Onder de vlag van brancheverenigingen FME en de Koninklijke Metaalvereniging In samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Twee Nederlandse hightech paviljoens op de beurs, gericht op de thema’s een duurzame slimme toekomst en slimme industriële toelevering.

Bovendien, via Den Haag psps overzeese zaken In samenwerking met Enterprise Solutions hebben ze een grote stand voor startups neergezet, waar zo’n veertig Nederlandse startups hun innovaties op internationaal niveau zullen laten zien. Naast de georganiseerde paviljoens kiezen ook een twintigtal bedrijven voor onafhankelijke participatie.

Hannover Messe

Messe Hannover is van 30 mei t/m 2 juni 2022 zowel fysiek als digitaal te bezoeken. Via deze link U kunt een gratis toegangsbewijs downloaden. De persoonlijke actiecode rsP3V is al ingevoerd. Meer informatie over Messe Hannover is hier vinden.

Meer berichten over Hannover Messe 2022:

– UMS Electric Bobcat- en Power Box-displays op de Hannover Messe
Voedingsindustrie en robotica in het hart van Schaeffler in Hannover Messe
– Schneider Electric toont toekomstgerichte innovaties op Hannover Messe 2022
Partnerland Portugal presenteert digitale oplossingen op Hannover Messe

More from Madison Garrett
Nationale campagne gelanceerd: voor wie download je CoronaMelder? | Nieuwsbericht
Nieuwsbericht | 10-10-2020 | 14:45 uur Met de boodschap ‘Voor wie download...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *