Apple zou een waarschuwingsbericht sturen naar de Chinese leaker

Ondanks de inspanningen van Apple om te voorkomen dat iemand weet waar het aan werkt, bleven de lekken de wereld vroege previews geven van de nieuwe iPhone, Mac en meer. Haar hardhandige campagne lijkt zich uit te strekken tot dreigementen met juridische stappen, zoals de leaker die bekend staat als “Kang” Geplaatst op Weibo Deze week met betrekking tot een bericht dat hij van het bedrijf ontving (via Mac-geruchten).

Kang draagt ​​momenteel 1e plaats op het AppleTrack-klassement, dat probeert de betrouwbaarheid van informatie die door verschillende leakers wordt gedeeld, te vergelijken, en AppleTrack . geeft aan: Andere drop-outs hebben soortgelijke berichten ontvangen. Vooruitlopend op de lancering van de iPhone 12, publiceerde Kang alle vier de modellen die door Apple zijn gemaakt, en onthulde hun prijzen, kleuren en geplande releasedatums.

Volgens Kang beweerde een brief van een advocatenkantoor dat zijn acties informatie zouden kunnen delen met concurrenten van Apple, of consumenten zouden kunnen misleiden over apparaten die niet worden geleverd. Het bevatte ook screenshots van zijn Weibo-pagina, waarop andere berichten dan lekken te zien zijn, zoals die waarin hij sprak over problemen die hij had met Apple-producten.

Kang van zijn kant beweert dat hij nooit een geheimhoudingsverklaring heeft ondertekend, geheime foto’s heeft gepubliceerd of zijn informatie heeft gebruikt. De tracker laat echter zien dat zijn informatie details over alles heeft onthuld, van de iPhone SE tot de HomePod mini. Contentmaker Ben Geskin mannelijke bon Soortgelijke mededeling vorig jaar, terwijl collega-leaker L0vetodream (nummer vijf op de bronnenranglijst) Ze zeiden dat ze niets hadden ontvangen.

READ  PUBG-maker Brendan Greene verlaat Company om een ​​nieuwe studio te vormen

Apple heeft niet gereageerd op een verzoek om commentaar op de berichten of het aantal verzonden berichten. Voor Kang merkt het bericht op dat hij geen “mysteries” of “dromen” over aankomende apparaten zal publiceren, dus hoewel de omvang van de dreiging onduidelijk is, kan het het beoogde effect van Apple hebben.

Written By
More from Lesley Curry
Marc Benioff onthult investeringen in SpaceX, Planet Labs en Swarm
Een SpaceX Falcon 9-raket met het Dragon 2-ruimtevaartuig dat voorraden naar het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *