Dit is waarom er geen pc- en consolegames meer worden geport naar Shield TV

TL; DR

  • Nvidia heeft onthuld waarom er geen pc- of consoletitels meer verschijnen die zijn geport naar Shield-apparaten.
  • Het grafische bedrijf zegt dat het zich voorlopig richt op het streamen van games via native poorten.
  • Dit is geen verrassing, maar het onderstreept niettemin waarom we geen nieuwe verkooppunten zien.

Een van de opvallende kenmerken van de Nvidia Shield TV-box is de mogelijkheid om een ​​reeks exclusieve games te spelen die vanaf je pc of console zijn geport. Deze titels omvatten Resident Evil 5, Metal Gear Solid 2 HD, Tomb Raider en Half Life 2. Helaas is het lang geleden dat we voor het laatst nieuwe poorten zagen die het Android TV-assortiment van Nvidia bereikten.

Nu heeft Nvidia onthuld waarom dit is gebeurd, door te zeggen: Android-salade Het geeft prioriteit aan “streaming waar we Shield-gebruikers op dit moment volledige pc-games met hoge resolutie kunnen brengen in plaats van streamen.”

De grafische gigant biedt al zijn eigen Geforce Now-service, waarmee gebruikers meer dan 1.000 pc-games van de cloud naar hun Shield-apparaten (en andere platforms) kunnen streamen. Nvidia zegt echter dat het de eerder uitgebrachte poorten niet snel zal opgeven.

Meer Nvidia-dekking: Wist je dat je Nvidia-smartphones één keer kunt kopen

“Shield blijft games ondersteunen die zijn gelanceerd in de Google Play Store, voor extra game-opties”, merkte Nvidia op in een e-mailreactie. “Shield TV Pro ondersteunt Nvidia Share-functies, waardoor gamers hun gameplay rechtstreeks naar twitch.tv kunnen uitzenden.”

Deze reden is niet echt verrassend, omdat native poorten van Shield Android-apparaten over het algemeen meer tijd, middelen en moeite vergen dan het toevoegen van hetzelfde spel aan Geforce Now. Bovendien viel deze daling van de havens samen met een escalatie van de instroominspanningen. Maar het nadeel van deze aanpak is dat Shield TV-gebruikers die in een gebied wonen met een slechte internetverbinding of geen Geforce Now, niet zomaar kunnen overschakelen naar de Nvidia-gamestreamingoptie.

READ  Je kunt de sleutel voor Diablo 2: Resurrected beta krijgen door nu Twitch-streams te bekijken

Liever Geforce Now of meer native poorten voor pc- of consolegames op Shield-hardware? Laat het ons weten door onderstaande enquête in te vullen.

Written By
More from Max Mcgee

Messi & Ronaldo Grace De cover van eFootball PES 2021 seizoensupdate

Konami heeft vandaag de officiële albumhoes voor eFootball PES 2021 seizoensupdate, en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *