Met de nieuwe Parallels 17 kun je officieel Windows 11 op je Mac gebruiken

Windows 11 komt naar Macs, zelfs die zonder Boot Camp. Parallels Desktop 17″ Het zal Mac-gebruikers in staat stellen om te ervaren Microsoft’s volgende versie van Windows in een venster op het bureaublad van hun Mac. Parallels ondersteunt zowel Intel- als M1-Macs (hoewel er een speciale functie is voor degenen die op arm gebaseerde apparaten gebruiken), en kan zelfs worden gebruikt om op te starten Windows 11-voorbeeld Voor wie niet kan wachten.

Belangrijk voor M1-gebruikers is: Hetzelfde als toen Parallels voor het eerst ondersteuning toevoegde Voor de nieuwste Apple-apparaten kun je alleen op Arm gebaseerde besturingssystemen emuleren, wat betekent dat je beperkt bent tot Windows on Arm. terwijl Het lijkt mogelijk Om Windows 11 Preview for Arm-apparaten te installeren, moet u waarschijnlijk voorzichtig te werk gaan. Windows on Arm’s x86-emulatie was een beetje lastig, x64-app-emulatie Er wordt nog gewerkt. Kortom, als je op zoek bent naar een standaardversie van Windows op je M1, moet je nog steeds met dezelfde voorbehouden omgaan als het draaien van Windows op andere Arm-apparaten.

Hoewel M1-gebruikers te maken hebben met Windows on Arm, krijgen ze ook enkele prestatieverbeteringen als ze afkomstig zijn van Parallels 16: Parallels zegt dat de nieuwe versie M1-Macs in staat zal stellen 28 procent betere DirectX 11-prestaties te hebben, en tot 33 keer Percentage sneller opstarten voor Windows 10 op Arm Insider Preview VM’s. Dit gaat gepaard met tot 25 procent snellere 2D-graphics en tot 6 keer snellere OpenGL-prestaties, die volgens Parallels naar Windows-VM’s zullen komen op alle ondersteunde Macs, zowel Intel als M1. M1-gebruikers kunnen dankzij de standaard TPM-module ook BitLocker en Secure Boot gebruiken.

READ  Microsoft brengt een noodpatch uit voor Windows om kritieke 'PrintNightmare'-kwetsbaarheid te verhelpen

Er zijn andere verbeteringen met Parallels 17 (het is nu bijvoorbeeld een universele app, die het leven van IT-afdelingen gemakkelijker maakt), en het krijgt ook ondersteuning voor Mac OS Monterey De virtualisatiesoftware kan op macOS 12-computers werken en virtuele machines maken.

Parallels hield de prijzen dit jaar gelijk.
Foto: Parallellen

Als je de standaardversie van Parallels Desktop 17 wilt, heb je de mogelijkheid om een ​​abonnement te nemen voor $ 79,99 per jaar, of een eeuwigdurende licentie voor $ 99,99. Als je een eeuwigdurende licentie had voor een eerdere versie van Parallels, kun je upgraden naar 17 voor $ 49,99. Er zijn ook Pro- en Business-versies die $ 99,99 per jaar kosten. Parallels verkoopt de software op hun website, maar voordat je geld uitgeeft, is het misschien de moeite waard om te wachten tot Windows 11 wordt uitgebracht (Mogelijk in oktober) om te zien hoe goed het presteert op Parallels – of dat Windows 11 in de eerste plaats de moeite waard was om in te springen.

Written By
More from Lesley Curry

Random: Hé, Transformer krijgt deze week ook een vluchtsimulator

afbeelding: via Nintendo.com Als je de nieuwste releases buiten de Nintendo-wereld hebt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *