We weten eindelijk iets over Super Mario Bros. de nieuwe

Voorman Spike

Het was bijna vier jaar sinds nieuw Mario broers. De film is aangekondigdEn in die tijd leerden we er bijna niets over, behalve dat het door hetzelfde team erachter is gemaakt discipelen films en het zal worden geanimeerd.

Vandaag hebben we echter Iets. Het is niet veel, maar gezien het feit dat het een ding is, is het een ding! Tijdens een twee uur durend interview met Bert Krecher werd komiek Sebastian Maniscalco gevraagd wat hij de rest van zijn dag zou doen, toen hij terloops opgaf dat hij op weg was om wat werk te doen in Mario Een film waarin Spike “hun baas” speelt.

Lees verder

Als de naam van het personage niet meteen bekend in de oren klinkt, komt dat omdat het behoorlijk diepzinnig is. Spike, ook bekend als Foreman Spike, van reddingstroep, een spel dat in 1985 op Famicom/NES werd uitgebracht, waarin Mario en Luigi werken om een ​​bouwplaats zo snel mogelijk af te breken.

Natuurlijk vertelt dit ons bijna niets over de film behalve die kale feiten, maar hey, iedereen die wil speculeren, kan bemoedigd worden door het feit dat ze net zoveel in het verleden hebben gegraven reddingstroep Voor inspiratie!

Het laatste wat iemand hoorde, was dat de film in 2022 zou worden uitgebracht, en het is nog steeds op de goede weg. Aangezien we in augustus 2021 zijn, betekent dit hopelijk dat we binnenkort een trailer krijgen, want ik ben benieuwd hoe deze film er in het echt uitziet.

READ  We hebben gewoon geen nieuwe Titanfall gekregen, toch? [Update]
Written By
More from Aubrey Mason

Meer dan 63.000 gevallen van Covid in India in één dag, 944 doden; Totaal 25,89 Lakh

Coronavirus India Updates: India heeft tot dusver meer dan 49.000 Covid-gerelateerde sterfgevallen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *