Dit is wat dat betekent

Er gaan geruchten over Apple Music, maar nu deze code is gedetecteerd in de Android-app van de muziekstreamingservice, loopt er langzaam een ​​einde aan. Het icoon wordt gevonden voor lossless streaming van audio, wat betekent dat er een hifi-abonnement komt voor audiofielen. Dit is waar lossless audiostreaming over gaat en wat we tot nu toe weten over de implementatie ervan binnen Apple Music.

Lossless geluid

Lossless geluid is hetzelfde als naar muziek luisteren zonder kwaliteitsverlies. U weet waarschijnlijk dat het harde geluid dat u soms hoort als het internet u stoort. Dit kom je bijvoorbeeld ook te weten als je Apple Music gebruikt met de mogelijkheid om de kwaliteit van de muziekstream te verlagen. Dit wordt vaak gebruikt als je geen wifi-verbinding hebt maar onderweg bent en niet veel data wilt gebruiken. Over het algemeen is de regel: hoe hoger de ruis, hoe hoger de kwaliteit van wat wordt uitgezonden, wat betekent dat de bestandsgrootte ook kleiner is. Als gevolg hiervan zijn de kosten van gegevensstroom lager. Op een paar uitzonderingen na, zoals hiphop die een oude sample gebruikt of als je graag naar oude Beatle-opnames luistert.

Een andere optie in Apple Music is de reguliere streamingkwaliteit, maar daar zal waarschijnlijk binnenkort hifi-streaming aan worden toegevoegd. Dit toont de bètaversie van de Apple Music Android-app. Bovendien vond de code ook sporen van de mogelijkheid om muziek te downloaden om online te beluisteren. Je hoeft maar één keer data of wifi te gebruiken om muziek te downloaden, en dan kun je er offline naar luisteren. Handig als je in het vliegtuig zit, of als je bijvoorbeeld simpelweg geen data wilt gebruiken als je in de trein zit.

READ  Efteling fan maakt bijzondere illustraties van alle sprookjes uit het Sprookjesbos

Hifi-abonnement voor Apple Music

Dus dit hifi-abonnement komt eraan en zorgt voor je muziek met minimale ruis. U kunt vervolgens naar de muziek luisteren zoals gewenst door de ontwerper en deze opnemen. Dit betekent echter natuurlijk iets voor uw datagebruik. Omdat de niet-verloren audio alle details van het originele muziekbestand behoudt, worden er aanzienlijk meer gegevens verbruikt. Dit geldt ook voor de ruimte die het bestand inneemt wanneer u het downloadt. Er is ook een verschil tussen ontbrekende audio en audio met hoge resolutie. Hoge resolutie betekent over het algemeen dat het geluid beter is dan cd-kwaliteit, dus dit gaat verder dan “ruisonderdrukking” voor verliesloos luisteren.

9to5Google Het geeft het volgende voorbeeld: Als je 10 GB gratis hebt voor audio-opslag, kun je 3000 nummers in hoge kwaliteit opslaan, 1000 nummers zonder kwaliteitsverlies en slechts 200 nummers in HD zonder kwaliteitsverlies. In termen van data zou u 1,5 MB moeten overwegen bij efficiënt gebruik van data, 6 MB voor hoge kwaliteit bij 256 kbps en 36 MB met lossless audio bij 24 bit / 48 kHz en 145 MB met lossless hoge kwaliteit bij 24 bit / 192 kHz. We hebben het niet over een album, het gaat over een nummer van drie minuten. Hoewel het erop lijkt dat Apple met deze optie komt – wat een groot pluspunt zou zijn nu onze koptelefoons en oortelefoons krachtiger zijn – heeft het bedrijf deze mogelijkheid nog niet aangekondigd. Hopelijk met meer nieuwe opties voor je geliefde streamingdienst.

Afbeeldingsbron: Aandelen

More from Madison Garrett

Zo gebruik je de app in je auto

Flitsmeister werkt nu officieel met Android Auto. De functie is de afgelopen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *