Dit kost het om een ​​Z Fold 3 of Z Flip 3 met een kapot scherm te repareren

De nieuwe vouwen van Samsung zijn interessantHet bedrijf richtte zich erop om het zo duurzaam mogelijk te maken – Maar soms gebeuren er ongelukken. We vroegen Samsung hoeveel het zou kosten om het scherm van de Z Flip of de Z Fold 3 te vervangen als er iets met hen zou gebeuren, en dat is wat het bedrijf ons vertelde.

Samsung biedt een Een jaar garantie Bij telefoons, dus als je scherm afgedekt kapot gaat, hoef je niet te betalen voor de reparatie. Buiten de garantie kost het repareren van het interne opvouwbare scherm van de Z Fold 3 $ 479. Hetzelfde doen voor de Z Flip 3 kost $ 369. Gelukkig zijn buitendisplays veel minder duur: het repareren van een kapot buitendisplay kost $ 149 voor de vouw en $ 99 voor het scherm.

Samsung biedt ook een Samsung Care Plus-abonnement aan, dat $ 12,99 per maand kost voor elke telefoon (hoewel Samsung momenteel een pre-orderdeal heeft waarbij je gedurende 12 maanden geen Care Plus-betalingen hoeft te doen). Voor Care Plus-abonnees zegt Samsung dat er een vergoeding van $ 249 is voor schermreparatie buiten de garantie, hoewel het bedrijf zegt dat het eigen risico maximaal drie schermreparaties per jaar dekt. Care Plus verlengt ook uw garantie met nog eens twee jaar nadat het origineel is verlopen.

Voor traditionele niet-opvouwbare telefoons is er vaak een optie om het scherm zelf te repareren, wat minder kan kosten dan de fabrikant zou doen. Voor de nieuwe opvouwbare toestellen van Samsung zal dit echter niet eenvoudig zijn. De eerder genoemde push van Samsung voor duurzaamheid betekent: Telefoons zitten vol met plakkerige dingen die moeilijk te verwijderen zijn Zoals ducttape, lijm en plakkerigheid. Het bedrijf zegt dat de opvouwbare schermen zijn gemaakt van meerdere lagen en verzegeld met een “drukgevoelige lijm”. Als iemand die zijn deel van de hardware heeft gebroken, klinkt dit als een absolute nachtmerrie.

Dit is echter geen grote verandering. Het is niet zo dat eerdere opvouwbare apparaten van Samsung gemakkelijk te repareren waren. En hoewel de prijzen van het bedrijf hoger zijn dan de prijzen voor traditionele telefoonreparaties, is het iPhone 12-scherm kapot Het kost $ 279 om te vervangen; De Galaxy S21 5G kost $ 199 – Samsung rekent minder dan vroeger. Volgens de Samsung-websiteHet interne scherm van de Z Fold 2 kost $ 549 om het buiten de garantie te vervangen en de Z Flip 5G kost $ 499, hoewel Afhankelijk van wanneer je de telefoon hebt gekochtMogelijk kom je in aanmerking voor een eenmalige omruiling voor veel minder.

READ  Bekijk Battlefield hier om 11 uur ET
Written By
More from Lesley Curry

Windows 10 kreeg eindelijk betere ondersteuning voor AirPods

Onderdeel van Microsoft De uitgebreide revisie van Windows 10 omvat eindelijk enkele...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *