dit zijn de 10 beste gratis games uit de Google Play Store!

Android: dit zijn de 10 beste gratis spellen uit de Google Play Store!

Een smartphone is praktisch maar heeft ook andere voordelen. Hij biedt je bijvoorbeeld vermaak als je een tijdje alleen bent. Of dit nu een momentje op de wc is of een avondje op de bank; u kunt verschillende games downloaden op uw Android-smartphone die uw tijd gemakkelijk vullen.

Veel games in de Play Store zijn gratis. Kijk hieronder met welke tien apps je direct van verveling af kunt komen. Hier zijn de tien beste gratis games uit de Play Store in willekeurige volgorde.

Call of Duty is een gratis app waarop je het bekende spel kunt spelen. De app heeft in-app aankopen en een zogenaamd premium Battle Pass-systeem, maar als je geen geld aan deze game wilt uitgeven kun je ook gewoon gratis 5v5-battles spelen, kies dan voor de Battle Royale-modus voor 100 spelers en meer.

Toen Pokémon Go in 2016 uitkwam, werd het al snel de grootste smartphonegame. Die populariteit hield nog even aan, maar is sindsdien flink afgenomen. De game bestaat nog steeds en heeft een gratis versie die het bekijken waard is. Sinds 2016 zijn er veel nieuwe dingen aan de app toegevoegd, dus als je dacht dat je hem een ​​paar jaar geleden speelde, kun je hem nu weer de straat op.

Pokemon Go Android
Pokémon Go (Afbeelding: Niantic)

Asphalt ken je waarschijnlijk van populaire racegames voor Android en op andere smartphones zoals ‘Asphalt 8: Airborne’ en ‘Asphalt Xtreme’. De game Asphalt 9: Legends werd uitgebracht in juli 2018, waardoor het de nieuwste game in de franchise is die elke raceliefhebber zou moeten proberen.

Een van de meest populaire Android-games is Alto’s Odyssey. In het prachtig vormgegeven spel betreedt de speler verschillende landschappen, ook in de woestijn en tussen de tempels. Tijdens het avonturenspel moet de speler obstakels ontwijken en kan hij ook voorwerpen verzamelen. Alto’s Odyssey is een eenvoudig spel voor je smartphone, maar dient als perfecte afleiding.

Android-spel voor de legpuzzel: Overdragen

Transmission is een gratis game-app voor Android waarop de puzzelaars onder ons waar voor hun geld kunnen krijgen. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuke app voor wie op zoek is naar hersentraining. Het doel van het spel is om verbindingen tot stand te brengen om communicatie tussen een netwerk mogelijk te maken. Dit klinkt misschien niet spannender, maar het gratis spel is eigenlijk voor iedereen een uitdaging.

Critical Ops is een van de nieuwere first person shooters en volgens sommigen loopt de Call of Duty-app al ver achter. Dankzij de multiplayer-optie kun je met vrienden spelen of het opnemen tegen een vreemde uit de online community.

Als we het over sportgames hebben, is EA verreweg de grootste speler. EA heeft onder meer FIFA Soccer, NBA Live Mobile, EA Sport UFC en nog veel meer titels op zijn naam staan. Deze spellen zijn gratis, maar je kunt er meer uit halen als je een premium account koopt. Dit tot grote frustratie van veel spelers die gewoon gratis een balletje willen trappen op hun Android-smartphone.

Fifa Android-app
FIFA-voetbal (Afbeelding: EA)

Smash Hit is echt een van die spellen waar je ongelooflijk zenuwachtig van wordt. Degenen die snel zijn en stalen zenuwen hebben, zullen dit spel geweldig vinden. Het doel van het spel is om een ​​metalen bal door glazen panelen te gooien, zodat je geen verdere schade aanricht. Je gooit dus zo min mogelijk ballen om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk geraakt wordt. Smash Hit is een van de beste ‘oneindige’ games voor je smartphone die er zijn. Dus als je het spel helemaal uit wilt spelen, heb je er nog even plezier van.

Legends of Runeterra is een gratis spel voor je Android-smartphone dat vergelijkbaar is met League of Legends ‘Hearthstone. Voor degenen die hier niet bekend mee zijn: het is een kaartspel waarin de spelers kaarten verzamelen om decks te bouwen en vervolgens met elkaar duelleren. Kunt u het zich niet voorstellen? Bekijk de teaser van de game hieronder om te zien of Legends of Runeterra de ruimte op je smartphone waard is.

Android-game om met één vinger te spelen:One Tap Rally

De laatste gratis game voor je Android-smartphone is One Tap Rally. Je speelt dit spel met één vinger. In het spel bestuur je een auto en moet je ervoor zorgen dat je niet de zijkant van de baan raakt. Als je je vinger op het scherm houdt, accelereer je en als je hem van het scherm haalt rem je. Dit klinkt eenvoudig, maar wie met One Tap Rally begint, ontdekt al snel dat de game veel verrassingen in petto heeft. Dit maakt het simpele spel tot een racespel waar je niet mee wilt stoppen.

Reageer op artikel:

Android: dit zijn de 10 beste gratis spellen uit de Google Play Store!

READ  De PlayStation Plus-versie van Final Fantasy 7 Remake krijgt deze week eindelijk een gratis PS5-upgrade
Written By
More from Aubrey Mason
Cyberpunk 2077: CD Projekt is nu “volledig tevreden” met spelstabiliteit en prestaties
Adam Kisinski, CEO van CD Projekt, verklaarde dat Cyberpunk 2077 een “bevredigend”...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories