Wat is Amazon Prime Gaming?

Amazon biedt al geruime tijd een abonnement van 2,99 per maand aan, waarmee je kunt genieten van alle voordelen van Amazon Prime. Dit omvat snelle verzending en (vaak) goedkopere verzendkosten, evenals toegang tot de enorme bibliotheek van Amazon Prime Video. Een ander voordeel biedt Amazon Prime Photos, waarmee u gratis cloudopslag voor foto’s en video’s krijgt. We vertellen je hier alles over die voordelen van Amazon Prime, maar we zoomen in op deze special Amazon Prime Gaming.

Voormalig Twitch Prime

Amazon Prime Gaming is de nieuwe naam voor Twitch Prime. Hierdoor kun je de kanalen van je favoriete Twitch-gamer volgen en hun video’s bekijken zonder vervelende commercials tussendoor. U kunt de Twitch-uitzendingen van uw favoriete kanalen opslaan. Dit kan ook zonder Prime, maar dan heb je in plaats van 60 dagen maar 14 dagen om de video te bekijken.

Bovendien krijg je met Prime Gaming toegang tot exclusieve kanaalspecifieke voordelen voor abonnees. Denk aan chatprivileges, emoticons zoals KappaHD, ScaredyCat en meer, chatbadges nog meer. U kunt ook uitgebreide opties verkennen, zoals het aanpassen van uw chatkleur.

Gratis spellen

Amazon Prime Gaming is naast de voormalige Twitch ook een spelservice. Je kunt dit een beetje vergelijken met de Epic Games Store, maar dan net even anders. Prime Gaming biedt een aantal games aan die je op het platform kunt kopen en vervolgens kunt downloaden. Het grote voordeel van een Prime Gaming-abonnement zit in de vorm van een aantal (wisselende) gratis games. Het aanbod verandert elke maand en je kunt nieuwe games ‘claimen’ om direct of later te downloaden.

READ  Scheidsrechters zullen donderdag nieuw bewijsmateriaal van Mercedes in overweging nemen

Je kunt dan de spellen downloaden, zonder dat je een client nodig hebt, zoals bij Steam. Nadat je de games hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je onbeperkt games spelen op je pc. U moet uw accounts in de game aan uw Amazon Prime-account koppelen.

Talloze gratis DLC en buit

Naast de gratis games kun je ook aan de slag met een wisselend aanbod aan gratis downloadbare content voor je games. Denk aan een nieuwe Mount voor die coole MMORPG, miljoenen extra geld voor GTA Online, een nieuwe en exclusieve skin voor Apex Legends, beloningen in Red Dead Online en meer.

Een groot deel van de buit voor Prime Gaming-leden is exclusief voor Amazon Prime-leden. De Bloodhound: Will of the Allfather-skin is bijvoorbeeld alleen beschikbaar via Amazon Prime, net als de huid
in proef kaarten die je kunt scoren voor Mobile Legends.

Cadeaus voor je vrienden

Ben jij iemand die zijn vrienden graag verwent? Dan ben je bij Prime Gaming aan het goede adres. Een van de voordelen is dat u maximaal drie extra exemplaren van bepaalde inhoud kunt weggeven. Op die manier hebben jij en maximaal drie van je vrienden toegang tot die coole huid, dat ene personage of die oersterke Mount.

U kunt de cadeaus weggeven aan iedereen in uw gemeenschap. Dit doe je via de Twitch Gift Chest, waar je vrienden hem er vervolgens weer uit kunnen vissen. Delen is zorgzaam
en nu kun je dat op de perfecte manier laten zien met Amazon Prime Gaming.

More from Madison Garrett
Nomura zegt dat FFVII the 1st Soldier een beroep zal doen op andere fans
Tijdens een interview met FamitsuTetsuya Nomura heeft nieuwe details over de aankomende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *