dit zijn de 10 beste gratis iOS-apps aller tijden!

iPhone: dit zijn de 10 beste gratis iOS-apps aller tijden!

Een iPhone is een prima smartphone, maar voegt niet veel toe zonder verschillende apps. Of laten we zeggen: met de juiste iOS-apps bereik je het volledige potentieel van de smartphone. Echt waar voor uw geld. Dat kan met de juiste gratis apps uit de App Store.

De App Store staat vol met geweldige apps, waarvan er vele gratis zijn. Door de hele App Store op zoek gaan naar de juiste app is een hele klus. Daarom hebben wij dit werk voor u gedaan. Hieronder staan ​​de tien beste gratis (bekende en minder bekende) iOS-apps die niet mogen ontbreken op je iPhone.

Het is misschien het meest voor de hand liggend om de Google-app op je iPhone te downloaden, maar als je hem eenmaal hebt, kun je niet meer zonder. De app biedt alle zoekkracht die je van Google gewend bent. Een groot voordeel van de app is dat de interface een stuk gebruiksvriendelijker is dan wanneer je Google bezoekt via de webbrowser.

Voor de podcastliefhebber: Bewolkt

Overcast is een van de beste Podcast-apps op iOS. De gratis app heeft een duidelijke interface en een simpel design met duidelijke functies. Daarnaast is het ook mogelijk om offline naar podcasts te luisteren.

Of je nu in een vergadering zit of een briljant idee hebt, een notitieboekje is je vriend. Wiens handschrift zelfs voor hemzelf onleesbaar is, kan beter een notitie-app op zijn iPhone gebruiken. De gratis Otter Voice Notes-app is een van de betere gratis opties. U hoeft niets in deze app te schrijven of te typen, omdat deze werkt met spraakopnamen. Otter Voice Notes heeft een slimme transcribeerfunctie die uw gesproken spraakopnamen bijna in realtime omzet in notities.

Otter Voice Notes iPhone
Otter Voice-vergadernotities (Afbeelding: Otter AI)

Je bent ongetwijfeld bekend met YouTube, maar gebruik je de YouTube-app al op je iPhone? De app is gratis en geeft toegang tot alle vlogs, video’s van game-experts en nog veel meer. Je kunt natuurlijk ook YouTube Premium gebruiken in de app, maar de app werkt eigenlijk prima zonder de voordelen van Premium. Als je niet alle advertenties tussen de video’s laat zien, word je natuurlijk gek.

Nog geen Facebook op je iPhone Boodschapper

Wist je dat je Messenger ook zonder Facebook-account kunt gebruiken? Zo hoef je je Facebook-account niet vast te houden en kun je eens in de twee maanden in contact komen met oude vakantievrienden en andere vage bekenden. Daarvoor heb je gewoon de Messenger-app op je iPhone nodig.

Verbeter je social media vaardigheden: Clips

Instagram en andere sociale media-apps bieden steeds meer opties om je video’s te bewerken. Toch zijn ze de toegewijd videobewerkingsapps zoals Apple’s eigen Clips die videobewerking heel gemakkelijk en leuk maken. Met de gratis Clips-app kun je video’s importeren, maar je kunt ze ook rechtstreeks vanuit de app opnemen. Hierna kun je aan de slag met bewerken.

iPhone-app voor iOS-clips
Clips-app (Afbeelding: Apple)

Evernote voor uw schriftelijke aantekeningen

Evernote is een van de meest gebruikte tools om een ​​stapel notities te ordenen en dus je hoofd te ordenen. U kunt de gratis app gebruiken voor uw taken, opnamen van vergaderingen, boodschappenlijstjes en nog veel meer.

Voor nieuwsgierigen: Feedly

Feedly is een van de, zo niet de beste, RSS-nieuws-apps. Gebruik je Google RSS-feeds? Vervolgens importeer je het eenvoudig naar Feedly, vanwaar je gemakkelijk content op Twitter kunt delen of bijvoorbeeld kunt opslaan in je Evernote-app.

Vind je weg met Google Maps op je iPhone

Uiteraard is op elke iPhone standaard de Apple Maps-app geïnstalleerd. Toch is de Google Maps-app de moeite waard om te installeren. Deze app heeft veel sterke features, zoals de integratie van verkeersinformatie, stapsgewijze navigatie, de mogelijkheid om locaties te zoeken, allemaal vanuit hetzelfde scherm. Deze functies werken niet alleen goed voor automobilisten, maar werken ook prima als je met het openbaar vervoer reist, wandelt of op de fiets zit.

locatie Google Maps
Google Maps (Afbeelding: Google)

AccuWeather voor betrouwbare weersinformatie

We hoeven u er niet van te overtuigen dat Apple Weather vaak niet de meest nauwkeurige weersvoorspelling geeft. Buienradar is een veel gebruikte weer-app in Nederland, maar AccuWeather is ook een betrouwbare optie. Deze app, die ook goed werkt in de rest van de wereld, biedt gedetailleerde weersvoorspellingen met handige extra’s zoals een meter die laat zien hoeveel pollen er in de lucht zit.

Reageer op artikel:

iPhone: dit zijn de 10 beste gratis iOS-apps aller tijden!

READ  HartslagNu loopt ook tijdens de avondklok door
More from Madison Garrett

Op de jaren 90 geïnspireerde meeslepende sim Core Decay brengt een nieuwe trailer uit op Realms Deep

Core Decay, die in februari werd onthuld als een ‘meeslepende retro-shooter-sim over...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *