Dodgers Dugout: Team annuleert een wedstrijd, sommige fans worden boos

Hallo, en welkom bij een nieuwe editie van Dodgers Dugout. Mijn naam is Houston Mitchell en we moeten het grote onderwerp van de week bespreken. Ga door naar het volgende onderwerp als u er niet over wilt lezen.

De Dodgers besloten de wedstrijd van woensdag tegen de San Francisco Giants niet te spelen protesteren tegen het schieten van de politie van Jacob Blake.

Mookie Betts had besloten die dag niet te spelen, maar vertelde zijn teamgenoten dat hij het prima vond dat ze speelden. Het team kwam bij elkaar en besloot Betts te steunen door niet te spelen. Wat je ook van de uitval vindt, je moet toegeven dat het een indrukwekkend vertoon van teamsolidariteit is.

“Ik was al krap met iedereen in het clubhuis, maar nu ik weet dat iedereen mijn rug nog meer heeft dan ik al dacht, [it] betekent veel,” Zei Betts. ‘Ik zal deze dag altijd onthouden. Ik zal me altijd herinneren dat dit team alleen maar mijn rug had. “

“Mookie was geweldig in het zeggen: ‘Als jullie willen spelen, steun ik dat’,” Dodgers werper Clayton Kershaw zei. “Maar we hebben een collectieve groepsbeslissing genomen om niet te spelen [Wednesday], om onze stemmen te laten horen omdat we opkomen voor wat wij geloven dat juist is. Daar komt het op aan. “

Of, zoals Dave Roberts stel het: “Het is geen politieke kwestie. Ik begrijp dat er verkiezingen op komst zijn. Maar dit is een menselijke kwestie. We moeten allemaal op dezelfde manier worden behandeld. Een zwarte man die zeven keer in de rug wordt geschoten, we moeten beter worden. Dat kan gewoon niet gebeuren. “

Veel mensen hebben me een e-mail gestuurd om te zeggen dat ze hierdoor nooit meer naar een Dodgers-game zullen kijken. Dat is zeker uw recht, net zoals het het recht van de Dodgers is om uit protest een wedstrijd uit te zitten. Ja, ik weet dat degenen die schreven, zeggen dat je niet hetzelfde kunt doen omdat je baas je zal straffen. Hetzelfde geldt voor de Dodgers. MLB had ze kunnen straffen. Ze deden het niet.

READ  AEW Console zal multiplayer-campagnes en worstelaars maken, maar zonder GM-modus

We kunnen de hele dag debatteren of een staking een effectief protestmiddel is, maar er valt weinig te debatteren over de vraag of ze het recht hadden om dat te doen. En als je hierdoor de Dodgers niet meer volgt, wil ik je eraan herinneren dat het vandaag Jackie Robinson Day is. Dus misschien heb je de hele tijd het verkeerde team gevolgd.

Met dat gezegd zijnde, wil ik weten wat je denkt. Stem in deze poll, en e-mail me je mening op [email protected] Ik zal er enkele publiceren in de volgende nieuwsbrief.

Buehler gaat naar het IL

De Dodgers zetten Walker Buehler donderdag op de lijst van 10 dagen geblesseerd vanwege een blaar op zijn werphand. Nu weet ik wat je denkt: Rich Hill helemaal opnieuw. Maar nee, deze blaar is blijkbaar mild genoeg om volgende week mee te beginnen. Hij kan woensdag van het IL komen.

Werper Mitch White werd teruggeroepen om de plaats van Buehler op het roster in te nemen. Waarom niet Tony Gonsolin? Hij gooide maandag 99 pitches in een intrasquad-wedstrijd. Oeps.

Handel met deadline deal

De handelsdeadline dit seizoen is maandag. Zullen de Dodgers een deal sluiten? Onwaarschijnlijk.

Onthoud dat teams dit seizoen alleen spelers kunnen ruilen uit hun spelerspool van 60 man. Ze kunnen ook een meer vage ‘Player to be name’ bevatten, maar er zijn geen minor league-wedstrijden geweest voor scouts om bij te wonen, en je weet maar nooit hoe minor league-spelers zullen reageren op dit lange, langdurige ontslag. Er zou een team nodig zijn dat naar de Dodgers komt met een geweldige ruil voordat er iets gebeurt.

Houd er ook rekening mee dat met acht teams die de play-offs halen, bijna elk team nog steeds een kans heeft om het naseizoen te halen, waardoor ze minder snel een goede starter of reliever opgeven.

Alles is mogelijk, en ik zou het niet voorbij Andrew Friedman willen plaatsen om een ​​soort ingewikkelde deal voor acht teams te maken. Maar wacht niet op adem.

Vraag het aan Ross Porter

Voormalig Dodgers-omroep Ross Porter is terug voor een nieuw seizoen van ‘Ask Ross Porter’. We hebben er dit seizoen een nieuw e-mailadres voor. Ross heeft toegang tot dit e-mailadres en zal uw vragen beantwoorden zonder dat ik ze moet doorsturen. Dus als je een bericht hebt (zoals hem bedanken voor zijn jaren als omroep) en geen vraag, laat het hem dan gerust weten. Stuur uw vraag of opmerking naar [email protected].

READ  Columbia struikelt in chippy laatste wedstrijd op Pine Grove | Sport

En FitzPatrick vraagt: Ik ben benieuwd naar de gemiddelde duur van games tijdens dit COVID-19-seizoen. Zijn de games korter zonder fans op de tribune? Bedankt voor alles wat je doet voor Dodger Nation.

Ross: Bedankt, Dan. De nummers zijn vrijwel identiek. Het gemiddelde van vorig jaar van 3 uur, 5 minuten en 35 seconden zorgde voor een nieuw record qua lengte. Tot dusver dit seizoen is de gemiddelde lengte 3 uur en 7 minuten.

Buddy Lovin van Dallas vraagt: Ross, geef ons wat feiten over wat de eerste helft van dit vreemde honkbalschema heeft opgeleverd.

Ross: Een ding is duidelijk. Teams zijn erg bang voor werperblessures. Emma Baccellieri van SI.com ontdekte dat er in de eerste drie weken van dit seizoen meer werpers werden gebruikt dan in het hele jaar in 2001. De lengte van de typische start van een werpster in 2019 was een recordlaagte van 5,2 innings. Tot nu toe is de gemiddelde start in 2020 4,7 innings met een record van 4,67 werpers per team dat in een wedstrijd wordt ingezet. Startende werpers hebben sinds 2011 niet gemiddeld zes innings per wedstrijd gespeeld. Wat betreft de aanval, Bloomberg.com vertelt ons dat dit jaar gemiddeld 9 1/2 runs per wedstrijd worden gescoord – het op één na hoogste totaal in het afgelopen decennium – en met gemiddeld vier worpen per slagbeurt, wat een record zou zijn.

Ruben Carrasco vraagt: Ik was verrast dat de Dodgers niet hielden Russell Martin. Waar is hij nu?

Ross: Uit honkbal op 37 na 14 seizoenen in de majors, maakte vier keer een All-Star-team en sloeg .248.

Steve Wolin uit Henderson, Nev., vraagt: Mr. Porter, het is geweldig om u honkbalvragen te laten beantwoorden. U werd onterecht bekritiseerd voor het gebruik van statistieken, en nu gebruikt elke omroeper ze. Dat moet je een goed gevoel geven. Mijn vraag is hoeveel topklassers hebben geslagen voor de cyclus – een homerun, triple, double en single in hetzelfde spel?

READ  Left 4 Dead 2 krijgt een officiële update van de community

Ross: Ik ben erg dankbaar voor je opmerkingen, Steve. Er zijn 330 slagmensen geslagen voor de cyclus. De Pirates hebben de meeste mannen de prestatie laten leveren, 24, gevolgd door de Giants en Red Sox met 23. De Dodgers hebben het door 10 spelers laten doen, zeven in Brooklyn en Wes Parker, Orlando Hudson, en Cody Bellinger in Los Angeles. In hun 27 jaar hebben de Marlins nog nooit iemand gehad die verbinding maakte voor de cyclus. Er zijn 24 cycli geweest met een inside-the-park-homer, de laatste in 1943, en 14 werden in natuurlijke volgorde geraakt (enkele, dubbele, driedubbele en homerun). Zes zijn voltooid met een walk-off home run. (Cesar Tovar, George Brett, Dwight Evans, Ken Boyer, Carlos Gonzalez, en Nolan Arenado.

Bob Watchorn uit Elmira, New York, vraagt: Ross, zijn er meer no-hitters of slagmensen die hebben geslagen voor de cyclus in de majors?

Ross: Het is heel dichtbij, Bob. Toen voormalig Studio City Harvard-Westlake opviel Lucas Giolito van de White Sox hielden de Pirates dinsdag hitloos, het was nummer 304, 26 minder dan de cyclusjongens. Welk team heeft de meeste no-hitters geregistreerd? Als je de Dodgers zei, heb je het goed gedaan. Ze hebben er 26, 13 in Brooklyn en 13 in Los Angeles. De Padres hebben in hun 51 jaar nog nooit een van hun werpers een no-hitter laten gooien. De eerste 50 jaar hadden de Mets er pas in 2012 een.

David Wishinski uit Campbell, Californië vraagt: Hey, Ross! Telt een opzettelijke vrije loop volgens de nieuwe regel als een van de drie slagmensen die een hulpwaterkruik moet treffen?

Ross: Ja, opzettelijke wandelingen tellen wel mee voor het vervullen van het minimum van drie slagmannen.

Volgende

vrijdag: Dodgers (TBD) bij Texas (Jordan Lyles), 17.00 uur, SportsNet LA, AM 570

zaterdag: Dodgers (TBD) bij Texas (Mike Minor*) 16.00 uur, SportsNet LA, AM 570

zondag: Dodgers (TBD) bij Texas (Lance Lynn), 11.30 uur, SportsNet LA, AM 570

*-Linkshandig

En tenslotte

Dave Roberts, Clayton Kershaw, Mookie Betts en Kenley Jansen bespreken de beslissing om de wedstrijd van woensdag af te gelasten. Bekijk het hier.

More from Madison Garrett

De eerste preview van Android 12 is hier

Wat is er nieuw in de volgende versie van Android 12? Nu...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *