Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games vanaf september 2020

De eerste gratis PS Plus-game voor september 2020 is Street Fighter V. In de nieuwste toevoeging aan de franchise keren Ryu, Ken, Cammy, Chun-Li en andere vechters terug om veel te vechten in de grootste Street Fighter ooit. Deze keer nemen de personages een nieuwe dreiging aan: Necalli. In een uitgebreide verhaalmodus krijg je verschillende karakters onder de knoppen om elke keer veel pak slaag uit te delen. Elk personage heeft ook zijn of haar eigen verhaallijn in de game en je kunt natuurlijk naar hartenlust tegen elkaar vechten.

In 1 tegen 1 multiplayer kun je zowel offline als online tegen elkaar vechten. Dit kun je online doen in standaard battles, maar ook in toernooi en diverse andere modi. Fight Money wordt tijdens elk gevecht verdiend, waarmee je nieuwe pakketten, personages en levels kunt kopen.

Als je in Street Fighter V hebt gevochten, kun je in september 2020 aan de slag met de volgende gratis game: PUBG. Met deze Battle Royale-game kun je alleen of in een team strijden tegen 99 anderen op een eiland. Het doel is simpel: de laatste zijn.

Aan het begin van elke ronde ga je op zoek naar wapens om de andere spelers uit te schakelen. Het eiland is ermee bezaaid, maar de regel is dat er in meer risicovolle gebieden betere wapens zijn. Natuurlijk gaat elke speler op jacht naar een krachtig wapen en wordt het eiland om de paar minuten een beetje kleiner. Aan het einde van elke ronde krijgen de spelers betere beloningen, afhankelijk van hun prestaties. Op die manier kunnen nieuwe outfits en andere items worden gekocht.

READ  Apex Legends belangrijkste releasedatum lijkt (opnieuw) onthuld

Je kunt er ook voor kiezen om voor de PlayStation Plus-aanbieding te gaan, waarbij een abonnement van 12 maanden op de dienst van Sony nu slechts 44,99 euro kost. Deze aanbieding is alleen van toepassing als je nog geen PS Plus-abonnement hebt.

Written By
More from Lesley Curry

De nieuwste concepttelefoon van OnePlus is een 8T die van kleur verandert en beweging volgt

OnePlus heeft een nieuw concepttelefoon om te pronken, wat de manier is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *