Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold van december 2020

Microsoft opent de gratis Games with Gold van december 2020 met The Raven Remastered. De wijs en klik game neemt je mee naar het Londen van 1964. Wanneer een antieke robijn uit het British Museum wordt gestolen, ga je op onderzoek uit. De enige sporen van de dader zijn een paar ravenveren. Betekent dit de terugkeer van de beroemde Raven, een meesterdief die al jaren vermist wordt?

Door gedegen onderzoek in verschillende omgevingen en door mensen te interviewen kom je steeds dichterbij. Alleen iedereen heeft iets te verbergen, zo lijkt het. Wie is er te vertrouwen en wie niet?

The Raven Remastered is beschikbaar als gratis download tussen 1 december en 31 december.

Maak je klaar om vet te zijn airdodgen en schiet vijanden neer in dit snelle actiespel! Bleed 2 brengt de enige held terug die de wereld nog steeds beschermt. We hebben het natuurlijk over Wryn die al talloze schurken naar het hiernamaals in Bleed heeft gestuurd. Word een meester in het ontwijken en reflecteren van kogels en, natuurlijk, het bekogelen van vijanden met je eigen wapens. Er zijn talloze vijanden tussen jou en je doelen, de vele bazen in Bleed 2

Bleed 2 is beschikbaar als gratis download tussen 16 december en 15 januari 2021.

Je hebt veel dingen meegemaakt in de Saints Row-franchise, maar één ding heb je nog nooit eerder in de franchise gezien: hoe Lucifer wordt geslagen met een bizar wapen. De duivel is het enige dat tussen jou en een opstanding uit de hel staat en daarom moet hij worden verslagen. Maar voordat je daar aankomt, moet je opnieuw tonnen bekende gezichten uit de Saints Row-franchise uitschakelen! Waar je ze eerder naar de hel stuurde, zit je daar nu zelf vast. Daarom moet je al deze figuren een verdieping lager sturen in deze open wereld actiespel!

Saints Row: Gat out of Hell is beschikbaar als gratis download tussen 1 december en 15 december.

Written By
More from Aubrey Mason

J&K DGP Dilbag Singh test COVID-negatief, AIG-positief; Politiehoofdkantoor verzegeld

De directeur-generaal van de politie, J&K, Dilbagh Singh zei dat de strijdkrachten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *