Dit zijn de leukste partygames voor de Nintendo Switch

Wat kunnen we nog meer doen om vandaag te genieten? Waarschijnlijk zit je thuis bij je gezin of huisgenoten en moet je toch iets verzinnen om van jezelf en van elkaar te genieten. Hoe zit het met het spelen van partygames op je Nintendo Switch? Het is fijn om elkaar bezig te houden. En als alles in een oogwenk voorbij is, kun je vrienden maken, want je hebt al veel geoefend. Dit zijn de 7 beste partygames voor Nintendo Switch:

Super Smash Bros.Ultimate

Dit is een spel dat je kunt spelen met je hele groep vrienden (maximaal acht personen met één console) of alleen. De game is eigenlijk heel simpel: kies een van de vele vechters en sla elkaar van de platforms. Er is altijd wel iemand waarvan je denkt dat het leuk zou zijn om te spelen, want er zijn meer dan 74 personages om vrij te spelen uit tientallen verschillende franchises.

BEKIJK OOK: ‘Steve’ van Minecraft is het nieuwe Super Smash Bros.Ultimate DLC-personage!

Iedereen begrijpt het, je kunt het met veel mensen tegelijk doen, er zijn veel mogelijkheden om de potten aan te passen en je wordt er erg fanatiek van. Een super leuk gezelschapsspel voor iedereen!

Mario-feest

Natuurlijk zegt de naam het al: Mario ”Partij”, het gezelschapsspel voor de Nintendo Switch. Je kunt dit prachtige spel met vier tegelijk spelen. Mario party is een bordspel, dus gooi de dobbelstenen en race over een van de vijf unieke borden. Het is natuurlijk niet zomaar een bordspel, in sommige dozen staan ​​speciale evenementen die het altijd spannend houden.

READ  Mijn zoon heeft een onvergeeflijke zonde begaan

Wanneer iedereen de dobbelstenen heeft gespeeld, begint een minigame, hiermee verdien je munten waar je dingen kunt kopen die je helpen tijdens het spel, wat dacht je van zo’n populair spel? ster! Degene die aan het einde van het spel de meeste sterren heeft, wint. De game bevat veel leuke minispellen zoals: eten koken, roeien en paardrijden. En natuurlijk kun je deze spellen niet spelen zonder een speciaal personage, er zijn er meer dan 20 om uit de verre uithoeken van het Mario-universum te kiezen.

1-2-schakelaar

Je kunt dit spel alleen met twee personen tegelijk spelen, maar het blijft toch een echt gezelschapsspel. 1-2-Switch uniek gebruik losgekoppelde Joy-Cons, krijgen beide spelers er een en spelen ze de minispellen op verschillende manieren.

Een van die minigames heet ‘Revolverduel‘. In dit spel kijk je elkaar aan en houd je de Joy-Con ingedrukt, als je vuur hoort, richt je de Joy-Con naar voren, waarna de snelste wint. Het is een simpele minigame. maar nog steeds erg leuk en je wordt er ook fanatiek van. De game heeft 28 van deze mini-games, dus er is genoeg variatie voor iedereen.

Mario Kart 8 Deluxe

Ik denk dat iedereen Mario kart kent, dus ik hoef hier niet veel woorden aan te verspillen. Je kunt dit spel met vier tegelijk spelen op één console. Hebben jouw vrienden ook een schakelaar? Dan kun je met nog meer samen spelen via lokale multiplayer.

Het concept van het spel is simpel: iedereen kiest een van de 40 bekende Mario-personages, past zijn auto aan de speelstijl aan die ze willen bereiken en begint vervolgens te racen op een van de 48 unieke racebanen. Degene die als eerste over de finish komt, wint! Er zijn ook speciale Battle-modi die erg leuk zijn met vrienden.

READ  'A Raksha Bandhan without you': Sushant Singh Rajput's zus Neetu Singh schrijft ontroerende brief aan broer over Rakhi

Gewoon dansen

Niet alleen leuk, maar in plaats van stil voor de televisie te zitten sport je ook. Dit kan je samen met 6 personen doen, zodat je er een heel dansfeest van kunt maken. Je kiest een leuk liedje en danst erop, dat is het zowat. Degene met de hoogste score wint, maar het gaat natuurlijk ook om plezier maken en plezier maken met je vrienden.

BEKIJK OOK: Dua Lipa, Billie Eilish en Lizzo in Just Dance 2021

Er zijn talloze verschillende Just Dance-spellen die er zijn Just Dance 2021 uit in november, maar er zijn genoeg andere spellen (met nummers die je misschien beter vindt) om uit te kiezen. Met Just Dance on the Switch is het niet verplicht om veel Joy-Cons te hebben, je kunt je telefoon ook als controller gebruiken.

Monopoly

We kennen allemaal het bordspel Monopoly, maar dit spel is echt twee keer zo leuk op de Switch. We weten allemaal dat Monopoly een echte partygame is, op de Switch is het nog leuker omdat de game echt tot leven komt. Je bent een echt personage dat door een echte stad loopt. Je ziet ook je huizen en hotels groeien en veranderen.

Je kunt uit verschillende spelopties kiezen. Als u bijvoorbeeld niet zoveel tijd heeft, kiest u gewoon een korte versie. Je kunt het spel ook met je hele vriendengroep spelen, want het is gemaakt voor 6 personen.

Laten we zingen

Als je aan een gezelschapsspel denkt, denk je stiekem aan karaoke. Dat is precies wat deze game is! In Let’s Sing strijden maximaal vier vrienden om de karaoke-koningin van de koning te worden. Er zijn veel verschillende spelmodi om uit te kiezen, zoals: Klassiek, Wereldwedstrijd, mixtape en meer om zoveel mogelijk variatie te bieden. De game heeft verschillende versies zoals 2019 en 2020 met verschillende nummers. Er is er ook onlangs een verschenen speciale Queen-editie waar je al je favoriete Queen-hits kon zingen.

READ  Zijn deze Ubisoft-games achterwaarts compatibel of niet op PlayStation 5?

Je kunt dit spel met vier personen spelen en als je er meer hebt, geef je na elk nummer gewoon de microfoon door. Net als bij Just Dance heb je niet per se een echte microfoon nodig, je kunt je telefoon ook als microfoon gebruiken. Al begrijp ik ook dat je met een echte echte microfoon nog meer een echte artiest voelt.

Written By
More from Aubrey Mason

Bethesda reageert op zorgen over Elder Scripts 6

Bethesda reageerde op de zorgen The Sheikh Manuscripts 6 De volgende Gisteren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *