Uplay Plus heet nu Ubisoft Plus, voegt gratis toegang toe tot AC Valhalla en meer op Stadia

Uplay heet nu Ubisoft Connect, en hoewel de uitgever niet eerder had gedetailleerd wat dit zou betekenen voor zijn Uplay Plus-abonnement. Nu weten we dat Uplay Plus verandert in Ubisoft Plus, en hoewel dat meestal een simpele naamswijziging is, heeft Ubisoft ook een grote nieuwe functie voor de service aangekondigd: integratie met Google Stadia en Amazon Luna.

Ubisoft Plus is nog steeds in feite Xbox Game Pass voor door Ubisoft gepubliceerde games. De service omvat vrijwel de volledige catalogus van de uitgever, inclusief alle DLC voor die games, voor een prijs van $ 14,99 / £ 12,99. De service omvat de eerste dag toegang tot de nieuwe titels van de uitgever, waaronder Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla en Immortals Fenyx Rising.

Ubisoft Plus kan zonder extra kosten worden geïntegreerd met Stadia en Luna. Luna-integratie start in bèta op 10 november en laat je games zoals, eh, Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla en Immortals Fenyx Rising streamen zodra ze worden uitgebracht. Stadia-ondersteuning zal worden toegevoegd “tegen het einde van het jaar”, zegt Ubisoft in de Aankondiging.

Je kunt je voortgang overzetten tussen de pc- en Luna- of Stadia-versies van sommige games, maar niet allemaal, alleen die games die de nieuwe Ubisoft Connect-platformonafhankelijke functies ondersteunen.

De Assassin’s Creed Valhalla releasedatum, Watch Dogs Legion releasedatum, en Immortals Fenyx Rising releasedatum komen allemaal snel binnen, en het is tenminste goed om te weten dat er verschillende plaatsen zijn om ze allemaal te spelen.

Written By
More from Max Mcgee

GTA Online-accounts worden volledig gereset

GTA 5 online accounts en personages worden door Rockstar Games volledig gewist...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *