Dit zijn de nieuwste spellen op AD Fun & Games | Hoe

We kennen het traditionele woord zoeken, cryptogram of sudoku. Maar voor degenen die iets nieuws willen proberen, heeft AD Fun & Games onlangs een selectie nieuwe spellen toegevoegd. Word bijvoorbeeld een vrije trap-specialist in het spel Free Kick 3D of bouw een wereld voor je digitale huisdier in Onet World.
Mahjong 3D

Mahjong maar anders. In deze vernieuwde variant speel je onze versie van de Mahjong klassieker, maar dan in 3D. Zie het als een Rubiks kubus en Mahjong in één. Het driedimensionale effect maakt de puzzel net iets moeilijker dan zijn tweedimensionale broertje. Kun je hierin ook een meester worden? Klik hier voor het spel.

Mahjong 3D © AD Fun & Games

Domino Frenzy

Een kruising tussen een flipperkast, minigolf en domino-dag, dat is misschien wel de beste manier om Domino Frenzy te omschrijven. Het doel is om de bal zo te richten dat deze een patroon van dominostenen omver werpt. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Speel het spel nu bij Fun & Games, maar doe dit vooral als je wat tijd over hebt want voor je het weet ben je verslaafd.

Kanonballen 3D

Onze variant op de aloude bowling, maar dan met wat grovere kanonnen in de vorm van een kanon. Het is aan jou om een ​​complete constructie vanaf een plateau te schieten met een set kogels. Dat lijkt misschien eenvoudig, maar wacht tot u een paar ronden vooruit bent. En ben je klaar en zoek je een soortgelijke uitdaging? Probeer dan onze nieuwe game Tower Crash 3D.

READ  CBI betrapt ₹ 424 crore scam; Bulandshahr-bedrijf geboekt

Canon-ballen 3D
Canon-ballen 3D © AD Fun & Games

Piratenkaarten

We houden ons een tijdje aan het piratenthema met Pirate Cards, een kaartspel waar je aan verslaafd zult raken. Het doel is om als kapitein strategisch door het speelveld te bewegen en zoveel mogelijk munten en schatten te verzamelen. Klik hier voor het spel.

Onet Wereld

Wederom een ​​variatie op het klassieke Mahjong maar met een extra spelelement. Omdat je hier Mahjong speelt om punten te verzamelen waarmee je een wereld kunt bouwen voor je digitale huisdier. Zie het als een variatie op de enorm populaire tamagotchi. Hoe sneller je de puzzel oplost, hoe meer munten je verzamelt. Klik hier om het spel te spelen.

Vrije trap 3D

Wat hebben David Beckham, Lasse Schöne en Lionel Messi gemeen? Juist, ze hebben allemaal de gave om een ​​vrije trap de kruising in te krullen. Maar misschien kun je ze en dit virtuele spel verslaan. Omdat oefening baart kunst. Ben jij in staat om de bal vanuit de meest onmogelijke posities in de bovenhoek te plaatsen?

Vrije trap 3D
Vrije trap 3D © AD Fun & Games

Speel dagelijks nieuwe spellen op onze site en app.

Written By
More from Aubrey Mason

Remo D’souza heeft een ‘geweldige, zeer veilige shoot’ met Geeta Kapur, Terence Lewis

Remo D’SouzaSociale media Choreograaf-filmmaker Remo D’Souza glimlachte helemaal toen hij na vier...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *