macOS Big Sur 11.2 beta nu beschikbaar voor ontwikkelaars

macOS Big Sur 11.2 bèta

Big Sur bracht grote veranderingen aan op de Mac, al was het maar dat het besturingssysteem nu op twee processors draait: M1 en Intel. Daarnaast kreeg Big Sur een visuele nieuwe look. Om de laatste hand te leggen: Apple zal in de periode 2020-2021 nieuwe releases uitbrengen, die mogelijk ook enkele nieuwe functies bevatten. Voordat ze voor het grote publiek worden vrijgegeven, volgt een bètaproces en dit keer is het de beurt aan macOS Big Sur 11.2. Apple heeft de bètaversie van macOS Big Sur 11.2 vrijgegeven zodat ontwikkelaars en openbare bètatesters kunnen testen.

Meest recente macOS Big Sur 11.2

macOS Big Sur 11.2 Public Beta 1

17 december 2020 – De eerste openbare bèta van macOS Big Sur 11.2 is nu beschikbaar. We verwachten dat de definitieve versie in januari uitkomt. Heeft u iets nieuws gezien? Laat het ons dan weten in de comments!

Download macOS Big Sur 11.2 beta

De bèta van macOS Big Sur 11.2 vereist een macOS-bètaprofiel. Je kunt het bètaprofiel van macOS 11.2 vinden in de Developer Portal van Apple. Openbare bètatesters kunnen zich op een andere manier aanmelden voor macOS-bèta’s. We verwachten binnenkort de publieke bèta van deze nieuwe versie.

Let op: deze bèta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en openbare testers en zijn niet geschikt voor gebruik op apparaten die je dagelijks nodig hebt.

Tijdlijn macOS 11.2 Big Sur beta

Hieronder vindt u een tijdlijn van de macOS 11.2 Big Sur-bèta voor ontwikkelaars:

  • macOS 11.2 openbare bèta 1:17 december 2020 (uitgebracht)
  • macOS 11.2 beta 1:17 december 2020 (uitgebracht)
  • macOS 11.2 final: januari 2021 (verwacht)

Over macOS Big Sur
macOS Big Sur is een grote update voor de Mac. Het zit boordevol nieuwe functies, zoals een volledig nieuw ontwerp dat meer werkt op iOS, innovaties voor alle standaardapps en meer opties om Catalyst-apps te maken. Safari krijgt een ‘privacyrapport’ en een aanpasbaar startscherm. Het Control Center is ook naar de Mac gebracht en de Finder lijkt meer op de iOS Files-app. Lees alles wat er nieuw is in macOS Big Sur in een apart artikel.

Over het testen van bèta’s
U kunt vaak problemen tegenkomen bij het testen van bèta’s. Allereerst zijn niet alle functies meestal direct beschikbaar, maar worden tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. U kunt ook last krijgen van crashes of sommige apps werken mogelijk nog niet goed. Houd hier dus rekening mee als u besluit een macOS-update te testen. Het is daarom niet aan te raden om een ​​bèta te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen kunnen zijn in de bèta. Je kunt macOS 11 ook op een aparte partitie installeren.

READ  Vernieuwde brochure "Dit is Sittard-Geleen"

Dit artikel zal keer op keer worden gepubliceerd met nieuwe bèta’s, waarbij de nieuw toegevoegde functies worden bijgewerkt. Reacties kunnen ook strikter worden opgeschoond dan u van ons gewend bent. Zo voorkomen we dat we je een weg moeten banen door tientallen inmiddels verouderde reacties van een paar weken geleden.

Revisiegeschiedenis:

  • 2020-17 december, 21:03 uur: openbare bèta is nu beschikbaar.
More from Madison Garrett

SRMJEEE 2021 resultaat vandaag; Waar en hoe te downloaden van Srmist.edu.in

SRM University maakt vandaag de resultaten bekend van SRMJEEE 2021 New Delhi:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *