DJ LeMahieu blijkt de grootste verschilmaker van Yankees te zijn

DJ LeMahieu blijkt de grootste verschilmaker van Yankees te zijn

Ze hebben Giancarlo Stanton verloren voor wie weet hoe lang vanwege een probleem met een hamstring die een gescheurd bovenlichaam ondersteunt.

Aaron Judge, die de AL leidde in homers met negen en RBI’s met 20 in de actie van donderdag, miste de wedstrijd van woensdag vanwege krapte op het onderlichaam. Aaron Boone hoopte dat hij Judge terug zou krijgen voor de wedstrijd van vrijdagavond tegen de Red Sox, maar was woensdagavond laat niet zeker.

Aaron Hicks, Brett Gardner, Gleyber Torres en Brett Gardner zijn op zoek naar spullen die hen uit Hitter’s Hell kunnen tillen.

Closer Aroldis Chapman heeft dit jaar geen worp gegooid en Tommy Kahnle is de rest van het jaar out.

JA Happ was niet goed en James Paxton was twee van de drie keer slecht.

Dus waarom voelt het alsof de Yankees genoeg hebben om de vervelende Rays af te houden en de AL East te winnen voor een tweede seizoen op rij, zij het tijdens een schema van 60 wedstrijden?

DJ LeMahieu
DJ LeMahieuNY Post: Charles Wenzelberg

Omdat ze DJ LeMahieu hebben en de Rays niet. Dat is hoe goed de 32-jarige rechtshandige slagman LeMahieu is dit seizoen, dat begon toen hij herstellende was van het coronavirus.

“Werpers zijn zo voorspelbaar, en voor jongens zoals LeMahieu die slim zijn, krijg je het gevoel dat het voor hen is alsof je naar een oude sitcom kijkt, je weet wat er gaat komen”, zei een NL-scout.

LeMahieu’s cijfers ondersteunen die evaluatie zeker. LeMahieu’s .431 slaggemiddelde en .479 on-base percentage waren top in de AL die het schema van donderdag inging, en hij werd vierde in OPS (1.048).

READ  Saskatchewan minor hockey krijgt groen licht om spelletjes te spelen

“Ik voel me op dit moment behoorlijk opgesloten, gewoon onderdeel van een hele goede opstelling en probeer mijn steentje bij te dragen om op de basis te komen ”, zei LeMahieu woensdagavond na een wedstrijd met vier treffers vanaf de eerste plaats. “Als ik op het honk kom, heb ik het gevoel dat we goed in vorm zijn om punten te scoren. ”

Wat betreft de AL East-race, de Yankees (12-6) zijn een wedstrijd hoger dan de op de tweede plaats geplaatste Rays, die donderdag een 17-8 bonsde op de ranzige Red Sox (6-13) in Fenway Park. De 9-7 Orioles waren derde, twee wedstrijden uit, in afwachting van hun duel aan het einde van de middag.

Achttien wedstrijden in een seizoen zijn niet de gebruikelijke tijd om over wimpelraces te praten. Wanneer het schema echter 60 spellen oproept en de handelsdeadline minder dan drie weken verwijderd is, is de urgentie reëel.

Halverwege augustus zouden in een reguliere seizoenswimpelrace wedstrijden die in een volgepakt Yankee Stadium worden gespeeld, een luide buzz hebben veroorzaakt. Dat ontbreekt natuurlijk, maar Boone gelooft nog steeds dat het voelt als een wimpelrace.

“Het is duidelijk dat ik dat geluid en de rauwe fanbase die we hebben missen, maar de voorsprong, de urgentie, de vlinders die je hebt, elke toonhoogte voelt groot en dat is hoe je het leuk vindt,” zei Boone toen hem werd gevraagd of de race echt voelde.

De laatste tijd is de kwestie van het raken van .400 naar LeMahieu geworpen. Zo ook, hoe het winnen van een slagtitel, die hij in 2016 als Rockie won door .348 te raken, zal worden bekeken in een seizoen van 60 wedstrijden.

READ  Port Adelaide is van plan om Shaun Burgoyne's feest van 400 . te verwennen

Binnenkort zijn er vragen over zijn toekomst, aangezien LeMahieu na de World Series van dit jaar een gratis agent kan zijn. Het is niet te zeggen hoe het financiële landschap van honkbal eruit zal zien, maar LeMahieu zal in trek zijn na de afgelopen twee seizoenen voor $ 12 miljoen elk te hebben gespeeld.

“Hij is een speciale slagman, een man die het hele veld gebruikt”, zei Boone over LeMahieu. ‘Hij heeft pop, handvatten rechtshandigen en linkshandigen. Hij is een geweldige slagman, geweldige bat-to-ball-vaardigheden. Hij doet het geweldig om de vleermuiskop heel lang in de zone te leggen. ”

Written By
More from Max Mcgee

Miami-Dade County Covid-19 ventilator gebruikt 129% meer

Een medische hulpverlener neemt een Covid-19-wattenstaafje terwijl ze reizigers testen in de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *