ID @ Xbox Indie Showcase: elke advertentie voor de game

Microsoft en Twitch werken samen om vandaag het tweede evenement/twitchgaming Showcase: [email protected] te brengen, met de belofte van nieuwe game-updates en aankondigingen voor veel indietitels van ontwikkelaars en uitgevers zoals Rebellion, Chump Squad en meer.

Naast updates en nieuwe looks voor The Artful Escape, OlliOlli World, Library of Ruina en RPG Time, zullen er ook Xbox Game Pass-nieuws en -aankondigingen en live gamedemo’s zijn.

We zijn hier om het grootste nieuws van de show te verzamelen, en we zullen tijdens de show live updates geven.

Lightyear Frontier is een vruchtbare grond tussen de landbouwsimulator en Stardew Valley, maar met Mechs

Lightyear Frontier is een open-wereld landbouwverkenningsspel met knutselen, hulpbronnenbeheer en basisopbouw. Het heeft ook een mysterie-gedreven verhaal dat ervoor zorgt dat spelers terug blijven komen voor meer en, zoals eerder vermeld, mechanisch!

Het ondersteunt coöperatief spelen voor vier spelers, maar kan ook solo worden gespeeld en zal begin 2022 op Xbox- en pc-platforms worden uitgebracht.

Stardew Valley wordt in de herfst van 2021 gelanceerd op Xbox Game Pass

Hoewel er geen datum is vastgesteld, is bevestigd dat Stardew Valley in de herfst van 2021 op Xbox Game Pass op Xbox en pc wordt uitgebracht.

Sam & Max Save the World Remastered is nu beschikbaar

Sam & Max Save the World Remastered is nu beschikbaar en is een bijgewerkte versie van de klassieker uit 2006. De game is geüpdatet door een kleine groep originele ontwikkelaars met de zegen van Steve Purcell, de maker van Sam & Max.

OlliOlli World Player-aanpassing onthuld, 120FPS/4K bevestigd

We keken nog een keer naar Ole Ole International – de derde inzending in de skateboardserie. Naast het bekijken van de aanpassing van de speler, is ook bevestigd dat de game tot 120 fps/4K zal draaien. OlliOlli World wordt uitgebracht in de winter van 2021.

READ  "Grote verscheidenheid" aan titels van derden gepland voor de overgang, zegt de president van Nintendo

Aeon Drive-aanbieding is nu beschikbaar

Ion Drive, dat zich afspeelt in het cyberpunklandschap van New Barcelona, ​​is een platform- en actiegame met een snelle running twist. Bovendien is er nu een demo beschikbaar die je een voorproefje geeft van de game voorafgaand aan de release in de herfst van 2021.

Pupparazzi is een geweldig spel over het maken van foto’s van honden… en het is beschikbaar op Xbox Game Pass!

Deze game draait helemaal om het maken van foto’s van schattige en schattige honden. Je kunt met ze apporteren, ze aaien en rondhangen in een wereld vol met ze.

Aragami 2 komt op 17 september naar Xbox Game Pass

Aragami 2 is het vervolg op Aragami uit 2016, een ander stealth-spel voor derden waarin je een huurmoordenaar speelt met kracht boven schaduwen. Het zal beschikbaar zijn op Xbox Game Pass op dag één op 17 september 2021.

Evil Genius 2: World Domination verschijnt dit jaar op Xbox Game Pass

Evil Genius 2: World Domination komt in het vierde kwartaal van 2021 naar consoles en is vanaf dag één beschikbaar op Xbox Game Pass. In deze “geprezen kwade simulator” word je in de schoenen van de absolute slechterik geplaatst terwijl je je plannen om de wereld over te nemen plot, plot en uitvoert.

Ruina’s bibliotheek is nu beschikbaar op Xbox Game Pass

Library of Ruina wordt vandaag, 10 augustus, gelanceerd op Xbox Game Pass en is een “bibliotheekgevechtsimulator” waarmee je het opneemt tegen andere bibliothecarissen met kaarten en dobbelstenen om meer boeken voor je eigen bibliotheek te verdienen.

READ  Amsterdam is al jaren aan het instorten. Nu betaalt het de prijs

Pathfinder: Wrath of the Righteous verschijnt op 1 maart 2022 op Xbox Game Pass

Pathfinder: Wrath of the Righteous verschijnt op 1 maart 2022 en is vanaf dag één beschikbaar op Xbox Game Pass. Kies je klasse, pas je held aan en plan je gevechten in deze klassieke CRPG.

Het dwalende dorp is een stedenbouwer die zijn plaats inneemt bovenop een gigantisch wezen

The Wandering Village is een stadsbouwer met een twist – het speelt zich af bovenop een gigantisch wezen dat zich afvraagt ​​door een wereld waar giftige sporen alles besmetten. Je zult niet alleen ziektekiemen moeten bestrijden, maar je zult ook een goede relatie moeten onderhouden met dat wezen dat je draagt.

Het portal-achtige Puzzler Lab komt volgend jaar naar Xbox

Als je meer games zoals Portal in je leven nodig hebt, is Lab Rat zeker de moeite van het bekijken waard. Dit satirische sci-fi-puzzelspel komt in 2022 naar de Xbox Series X/S en pc en is een puzzelspel met blokkeringen dat gepaard gaat met een aantal serieuze Portal-vibes.

RPG TIME: The Legend of Wright is een handgemaakte RPG die in een laptop wordt gestopt

RPG Time: The Legend of Wright is een handgemaakte RPG die zich afspeelt in een notitieboekje voor jonge studenten. Deze leerling wil game-ontwikkelaar worden en wil de game uitspelen voordat hij voor een dag van school gaat.

Inked: Een liefdesverhaal is een onconventioneel liefdesverhaal verteld in een wereld van papier

Inked: A Tale of Love verschijnt op 27 augustus en vertelt een onconventioneel liefdesverhaal over een onbekende held die op papier de wereld rondreist met zijn partner Eko. Wanneer hij echter alles verliest waar hij van houdt, moet hij een zoektocht vol puzzels beginnen om terug te krijgen waar hij echt van houdt. Hij wordt ook bijgestaan ​​door de kunstenaar, degene die de wereld van de held schilderde en zijn verhaal verweven met de zijne.

READ  De Premier League bevestigt dat het alle wedstrijden op televisie zal uitzenden totdat de fans terugkeren | Eredivisie

The Big Con is het verhaal van een weggelopen tiener die een artiest bedriegt in het Amerika van de jaren 90

The Big Con is het verhaal van een voortvluchtige oplichter die zich in de jaren negentig een weg baant door Amerika. Verkleed, zakkenrollers en versnipper mensen in dit komische avontuur boordevol misdaad, dat op 31 augustus beschikbaar zal zijn. Het bevat ook de vocale talenten van Erica Ishii en Dave Fenoy.

The Vale: Shadow of the Crown is deze maand een game met alleen audio voor Xbox en pc

The Vale: Shadow of the Crown is een audiospel waarin je de rol speelt van een blinde avonturier die net de bewaker is geworden van een klein kasteel aan de rand van een koninkrijk. Het zal beschikbaar zijn op 19 augustus.

Space Lines Outside heeft nu een speldemo

Spacelines From the Far Out is een procedureel gegenereerd coöp-avontuur waarin jij en je vrienden een intergalactische reisorganisatie leiden. Het is jouw taak om de passagiers veilig en gelukkig naar hun locaties te vervoeren. Het wordt uitgebracht in het najaar van 2021, maar er is nu een bètaversie beschikbaar!

ontwikkelen…

More from Madison Garrett

Walker Buehler start Game 1 van de wildcard-ronde voor de Dodgers

De Dodgers zal beginnen Walker Buehler in Game 1 van hun wild...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *