DnD loyale aanpassing geeft Solasta volgende maand vroege toegang

We hielden van Solasta’s DnD-achtige RPG tijdens zijn reis door Steam Early Access. Onze originele hands-on stelde een poging voor dat, hoewel niet de rockster waaruit Baldur Gate 3 bestaat, toch een fatsoenlijke RPG was die een geweldige vertaling was van de iconische kusttovenaar. Backgammon​ Het maakt zelfs gebruik van de officiële Dungeon & Dragons SRD 5.1-inhoud en -regels.

Nu bereiden de ontwikkelaars in Tactical Adventures zich voor om vroegtijdige toegangsbeveiliging te verlaten en de bredere “lancerings” -wereld een vliegende start te geven. Solasta 1.0 zal naar verwachting eind mei worden verwijderd – zeven maanden na de eerste release – dus er is voldoende tijd voor de laatste tests en bugfixes, hoewel voor die tijd geen nieuwe inhoud wordt verwacht.

Solasta ontving onlangs een grote update die kerkerbouwers introduceerde, die we ook hebben laten draaien. De nieuwe tools zijn zeer flexibel en uitgebreid, en zouden zelfs een gedurfde eerste stap kunnen zijn in de richting van het creëren van een volledig digitale tool voor het spelen van D & D-tafelspellen, hoewel dat niet het ontwerpdoel is.

Versie 1.0 zal nieuwe Story-inhoud zien en het wordt aanbevolen om een ​​nieuw spel te starten wanneer het arriveert. Grade 7 – Wizard – zal na de lancering gratis worden toegevoegd als DLC.

Andere categorieën kunnen worden toegevoegd als premium add-ons, maar Tactical Adventures houdt niets specifieks vast. Het is een goed idee om een ​​bestand te lezen Start instructies Studio-modus samen, omdat het verschillende openstaande vragen oplevert die relevant zullen zijn voor de lancering van de game.

READ  Na honderden uren patchen, maakte een slechte GTA-kloon Dolphin nog beter

Verwant: Baldur’s Gate 3 releasedatum

Solasta: The Crown of the Magister wordt op pc gelanceerd via stoom- En de Gog Op 27 mei 2021. Er staat ook een versie voor Mac gepland.

Written By
More from Max Mcgee
Dankzij het nieuwe dinosaurusgedrag van Jurassic World Evolution 2 kunnen roofvogels in groepen jagen
Jurassic World Evolution 2 heeft tot doel een aantal grote verbeteringen aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *