De werelden van Minecraft liggen terug en zorgen voor teleurstelling bij de avonturiers

Maine CraftRealms, de officiële online servers van de sandbox-game voor het bouwen van blokken, waren uitgevallen. Spelers meldden dat ze hun werelden al meer dan twaalf uur niet hadden kunnen bereiken. Polygon kan deze rapporten bevestigen; Ik heb sinds woensdagochtend geen toegang meer tot mijn persoonlijke koninkrijk. De foutmelding luidt simpelweg “Kan geen contact opnemen met de wereld.”

Deze onderbrekingen lijken op geen enkel moment compatibel te zijn; Sommige spelers meldden dat ze sinds woensdag geen toegang meer hadden tot hun wereld, terwijl anderen zeiden dat het probleem pas donderdag begon.

Realms is een functie die alleen beschikbaar is in de Bedrock-versie van het spel. Java Maine Craft En de andere privéservers lijken op dit moment geen problemen te hebben. Realms vereist een maandelijks abonnement en kan maximaal 10 actieve spelers hebben, plus een host.

Mojang erkende de storing in een tweet en schreef dat de ontwikkelaars “de rapporten van Realms actief onderzoeken”. Polygon nam contact op met Microsoft voor meer informatie, maar er werd terugverwezen naar de oorspronkelijke tweet.

Omdat Realms een maandelijks abonnement vereist, zijn sommige fans een beetje teleurgesteld dat ze niet online kunnen gaan. Totdat we een update van Mojang krijgen, weten we niet wat het probleem precies is, maar spelers moeten gerust zijn dat ze niet alleen zijn en dat het probleem niet aan hun kant ligt.

READ  US COVID-19 pandemie in 'nieuwe fase' naarmate de gevallen toenemen
Written By
More from Aubrey Mason

Continental houdt rekening met zijn gruwelijke nazi-verleden

Foto: Getty-afbeeldingen (Getty-afbeeldingen) Onlangs de Duitse auto-onderdelenleverancier Continental vrijgelaten een studie van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *