Nog 3 college football-wedstrijden afgelast vanwege Covid-19

De Military Bowl in Annapolis, Maryland, waaronder Boston College en East Carolina University vallen, zal maandag niet plaatsvinden, zeiden functionarissen. Evenmin zal de inaugurele ceremonie van Fenway Powell in Boston tussen de University of Virginia en Southern Methodist University, die voor woensdag was gepland, plaatsvinden.

The Sun Bowl met de Miami Hurricanes en Washington State Cougars is de derde universiteitsvoetbalwedstrijd die zondag is afgelast. De wedstrijd zou vrijdag plaatsvinden in El Paso, Texas.

Pat Kraft, directeur atletiek, zei dat Boston College niet genoeg spelers beschikbaar heeft vanwege een piek in Covid-19-gevallen.

“Helaas hebben we vanwege de hoge incidentie van Covid-19 in ons programma sinds onze aankomst, samen met blessures aan het einde van het seizoen, annuleringen en transfers, niet genoeg spelers om een ​​team te vormen”, zei Kraft. “We zijn teleurgesteld dat we het seizoen niet samen als team hebben kunnen afmaken, maar de gezondheid en veiligheid van ons programma heeft onze hoogste prioriteit.”

Moeten annuleren is een “gruwelijke situatie”, zei Steve Beck, de president en CEO van de bowl, in een verklaring.

“We waarderen iedereen die zo hard heeft gewerkt om de wedstrijd mogelijk te maken”, zei hij. “Natuurlijk heeft de gezondheid en veiligheid van de spelers en coaches de hoogste prioriteit.” “De beslissing om niet te spelen is begrijpelijk, maar teleurstellend.”

Ook de Military Bowl Parade en het Military Bowl Tailgate Festival, die voor maandagochtend gepland stonden, zijn afgelast.

Ze zei dat het aantal Covid-19-gevallen voor het team van de Universiteit van Virginia hem er ook van weerhield om veilig deel te nemen aan de Fenway Bowl in Boston.

READ  Steven M.Sipple: Austin's invloed op Husker-run-game een intrigerende verhaallijn voor 2020 | Kolom

Carla Williams, hoofdcoach van de Virginia Athletics, zei dat het team diep teleurgesteld was.

“We waarderen al het harde werk van ons team en de technische staf. Ze hebben deze uitnodiging gekregen en het is jammer dat ze niet kunnen deelnemen aan de wedstrijd om het seizoen te voltooien.” “We betreuren het hoe dit ook invloed heeft gehad op onze fans die van plan waren om de wedstrijd bij te wonen, evenals SMU en zijn fans.”

Fenway Sports Management heeft laten weten dat alle activiteiten die verband houden met de Fenway Bowl niet meer zullen plaatsvinden.

“Hoewel we allemaal teleurgesteld zijn dat de Wasabi Fenway Bowl dit jaar niet zal worden gespeeld, zijn we onze gemeenschapspartners, sponsors, vrijwilligers en belanghebbenden dankbaar voor hun harde werk om het collegeseizoen naar Fenway Park te brengen,” zei Fenway Sports Management met de huidige situatie. “We willen deze waardering uitspreken aan zowel de scholen als de fanbases voor hun enthousiaste steun. We kijken ernaar uit om iedereen te zien op de Wasabi Fenway Bowl 2022.”

De plaatsvervangend atletiekdirecteur van Miami, Jennifer Stroli, herhaalde de opmerkingen van andere teams en zei dat ze “extreem teleurgesteld” waren om niet deel te nemen aan de Sun Bowl.

“Maar met het aantal Covid-19-gevallen dat onze selectie beïnvloedt, hebben we niet genoeg studentatleten om veilig te concurreren, de gezondheid en veiligheid van onze studentatleten zal altijd onze topprioriteit zijn”, zei Strolli.

Het coronavirus heeft inmiddels invloed op vijf potspelen.

De Hawaii Bowl die gepland stond voor kerstavond is geannuleerd, omdat de Universiteit van Hawaï zich terugtrok vanwege Covid-19-problemen. Hawaii zou het opnemen tegen de Universiteit van Memphis.

READ  Bijlspel tussen Gophers, Badgers kan meer op het spel staan

Woensdag maakte Texas A&M University bekend niet mee te kunnen doen aan de Gator Bowl tegen Wake Forest University op oudejaarsavond. Rutgers University vervangt Texas A&M in het spel.

More from Madison Garrett
Op Nintendo Game & Watch kan Doom nauwelijks worden uitgevoerd
Intrepid-ontwikkelaars hebben het verwachte gedaan en noodzakelijk: Doom draait nu op Nintendo’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *