Dodgers Gavin Locks geblesseerde knie tijdens een trainingswedstrijd in de lente

ESPN-nieuwsdiensten3 minuten om te lezen

Gavin Locks gleed uit nadat hij zijn knie had geblesseerd op de basis fairways

Dodgers-outfielder Gavin Locks is uit op een wagen nadat hij zijn rechterknie geblesseerd raakte tijdens een voorjaarstrainingswedstrijd.

Gavin Lux, linebacker van Dodgers, werd maandag van het veld gestuurd na een blessure aan zijn rechterknie tijdens de voorjaarstraining in Los Angeles tegen de San Diego Padres in het Peoria Stadium in Arizona.

De blessure deed zich voor terwijl Locks van het tweede honk naar het derde honk rende in de eerste helft van de zesde inning. Toen hij van koers veranderde om te voorkomen dat hij werd gegooid, leek Lux’s rechterknie te breken en viel hij op de grond. Men kan zien dat hij pijn aan zijn knie houdt.

Dodgers-manager Dave Roberts zei na de wedstrijd dat Locks “een ploffend geluid hoorde” aan de buitenkant van zijn knie.

Volgens Roberts zou Lux maandag een MRI krijgen en het team heeft geen aanvullende informatie verstrekt.

“Als speler denk je het ergste”, zei Roberts. “Maar we weten op dit moment niet veel. Ik denk dat we voorlopig alleen maar hopen dat het meer een goedaardige zaak is en niet iets wezenlijks.”

Vooruitkijkend voegde Roberts eraan toe: “Het is natuurlijk niet goed voor een man van wie wordt verwacht dat hij met een korte stop begint. Het is natuurlijk niet goed om tijd te missen. Ik wil nog geen conclusies trekken totdat we de testresultaten hebben, maar het is echt jammer. , omdat Gavin zoveel heeft gedaan om zich voor te bereiden.” Voor dit voorjaar en dit seizoen.

De 25-jarige Lux zit in zijn vijfde jaar bij de Dodgers nadat hij in 2016 door Los Angeles was opgeroepen. Nadat hij in 2022 als startende tweede honkman van de Dodgers had gediend, zou hij het team elke dag overnemen na het vertrek van Trea Turner bij de dealer. Gratis.

Locks speelde vorig seizoen 129 wedstrijden, sloeg een beste record van 0,276 terwijl hij de National League aanvoerde met zeven triples, zes homeruns en 42 RBI.

In dit rapport is informatie van Reuters opgenomen.

READ  Gefeliciteerd patriotten
More from Madison Garrett
Waarom is Suikoden zo belangrijk?
Zeggen De Kickstarter-campagne van Eiyuden Chronicle succesvol is geweest, zou een understatement...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *