Minecraft 1.19.4 downloaden vóór versie 2

Minecraft: Java Edition’s nieuwste momentopname van update 1.19.4 is uitgebracht op 27 februari 2023. Het is een beetje een huishoudelijke update, waarbij voornamelijk bugs worden verholpen en kleine aanpassingen worden aangebracht aan de in-game sjabloonmodellen en texturen.

Dit is misschien niet precies de momentopname van Java waar gamers om schreeuwen, maar sommige fans zullen hoe dan ook de nieuwste versie van de game willen gebruiken.

Gelukkig is dit een vrij gemakkelijke taak. Zolang spelers een legaal exemplaar van de Java-editie hebben, een goede internetverbinding en toegang tot de in-game launcher op pc, kunnen ze binnen enkele ogenblikken updaten naar de nieuwste snapshot.

Voor Minecraft-spelers die misschien niet weten hoe ze dit moeten doen, kan het nooit kwaad om het proces door te nemen.


Updaten naar een pre-2 snapshot van Minecraft 1.19.4 voor Java-editie

De officiële Minecraft-launcher is de meest directe manier om toegang te krijgen tot nieuwe keuzes en pre-releases (afbeelding via Mojang)

In de afgelopen jaren moesten Minecraft-spelers bepaalde .jar-bestanden van Mojang downloaden om nieuwe screenshots en previews te geven. Met de komst van de officiële launcher van de game hebben spelers echter direct toegang tot nieuwe content met slechts een paar klikken en momenten om hun in-game client bij te werken.

Deze methode vereist een internetverbinding. Elke verbinding zou echter snel en effectief keuzes en pre-releases in slechts een paar minuten moeten kunnen downloaden, waardoor spelers op de lange termijn meer tijd hebben om van het spel te genieten.

Hier leest u hoe u Minecraft 1.19.4 voorafgaand aan versie 2 kunt downloaden via de officiële launcher:

  1. Installeer de launcher als je dat nog niet hebt gedaan. Het is te vinden op Minecraft.net. Zodra de installatie is voltooid, opent u het opstartprogramma.
  2. Selecteer de Java-versie in de linkerzijbalk.
  3. Tik links van de groene knop Installeren/Uitvoeren op het pictogram dat standaard “Huidige versie” aangeeft, waardoor een vervolgkeuzemenu wordt geopend.
  4. Selecteer “Meest recente opname” in het vervolgkeuzemenu en druk op de afspeelknop.
  5. Na een korte download van de snapshot/pre-release-items, wordt de Java-versie geopend en kun je van het spel genieten.

Houd er rekening mee dat spelers met de methode die het officiële opstartprogramma bevat, de nieuwste game-snapshot-systeemupdate kunnen downloaden en uitvoeren. Dit betekent dat wanneer de volgende Master Shot of Beta wordt uitgebracht, spelers deze methode kunnen gebruiken om deze te spelen.

Als spelers bij een vorige versie van het spel willen blijven, kunnen ze het tabblad Installaties bovenaan het scherm gebruiken. Met deze functie kunnen ze afzonderlijke installatiemappen maken waarin ze kunnen genieten van een specifieke versie van het spel zonder de andere werelden die ze hebben gecreëerd te bederven.

De volgende bètaversie voor versie 1.19.4 zou niet al te ver weg moeten zijn en zal waarschijnlijk meer bugfixes brengen. Hoewel de bugfixes niet zo opwindend zijn als de nieuwe inhoud (zoals die beschikbaar is gemaakt in snapshot 23w07a), is het nog steeds een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat de game zo soepel mogelijk verloopt.

Mojang heeft verklaard dat het zoveel mogelijk gameplay-bugs wil oplossen voordat 1.19.4 wordt uitgebracht, en het lijkt erop dat de ontwikkelaars op weg zijn om precies dat te doen.

bewerkt door
Rachel Semeleh


READ  BPSC 68e Prelims Resultaat 2023 Aankondiging op bpsc.bih.nic.in; Download hier
Written By
More from Eda Greene
PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK directe downloadlink, check gids
PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK directe downloadlink, check gids PUBG Mobile Lite...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *