Dolores Catania onthult een nieuw lichaam na een buikwandcorrectie

Dolores Catania onthult een nieuw lichaam na een buikwandcorrectie

Dolores Catania ziet er beter dan ooit uit wanneer de “Real Housewives of New Jersey” terugkeert.

De realityster, 49, verloor 25 pond en onderging toen een buikwandcorrectie, liposuctie en vetoverdracht, Mensen meldden zich op donderdag.

“Ik was 25 pond afgevallen door een dieet en voelde me nog steeds niet helemaal op mijn gemak met mijn lichaam”, vertelde Catania aan de uitlaat waarom ze de procedures onderging. ‘Ik merkte dat ik me nog steeds wilde verbergen. Toen ik eenmaal mijn streefgewicht had bereikt en ik wist dat mijn maag niet zou zijn zoals ik wilde, zelfs als ik zou trainen, wist ik dat het tijd was. “

De sportschooleigenaar – zij en haar ex-man Frank Catania openden samen de Gold’s Gym-franchise in Teterboro en zij opende Powerhouse Fitness Center van Whippany in haar eentje – bekende dat ze al een tijdje aan het nadenken was over de procedure.

“Ik word dit jaar 50”, legde ze uit. “En ik zei:‘ Dit is het jaar waarin ik alles ga doen waar ik aan heb gedacht of waar ik niet op heb kunnen wachten. Ik ben er klaar voor. ’En ik heb al een tijdje nagedacht over een buikwandcorrectie.”

RHONJ's Dolores Catania, onthult een buikwandcorrectie na het verliezen van 25 lbs.
RHONJ’s Dolores Catania, onthult een buikwandcorrectie na het verliezen van 25 pond.Instagram

Ze onderging liposuctie en een vetoverdracht om haar achterwerk te versterken.

‘Mensen merken al een verschil’, zei Catania. “Ik ben nog steeds opgezwollen. Maar de resultaten zijn al verbluffend. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik heb geen spijt.”

READ  Hier is de Diablo Immortal-lanceringsroutekaart

Terwijl de meeste mensen in haar leven haar beslissing om onder het mes te gaan ondersteunden, was haar vriend, Dr. David Principe, het niet eens met haar beslissing.

“Ik heb het hem de vorige avond niet verteld, omdat ik niet wilde dat hij me er uit zou praten”, zei ze. ‘Hij is boos, maar hij komt er wel overheen. Ik weet aan het eind van de dag dat hij wil dat ik gelukkig ben en dit is wat mij gelukkig heeft gemaakt. ”

Ze concludeerde: ‘Je kunt niet elke dag wakker worden met een ongelukkig gevoel over jezelf. Ik ben een groot voorstander van te doen wat je moet doen om van jezelf te houden. “

Een vertegenwoordiger voor Catania kwam niet bij ons terug.

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *