Ezekiel Elliott rookt mysterieus over ‘respect’ na de mislukte deal van Dak Prescott

Ezekiel Elliott rookt mysterieus over ‘respect’ na de mislukte deal van Dak Prescott

De verkeerde Dallas Cowboy is donderdagochtend boos.

Een dag nadat Dak Prescott zijn verlenging met veel geld niet van de Cowboys kreeg, rende Ezekiel Elliott woedend naar Twitter om zijn mysterieuze gevoelens van respectloosheid te uiten.

“Er zijn veel geweldige supporters in deze competitie, maar ik begrijp niet waarom de media moeten praten over mijn spel om andere backs te verbeteren”, zei de 24-jarige. “We zijn allemaal getalenteerde voetballers en kunnen bal spelen.”

Zijn vent volgt de verlenging van de Tennessee Titans op lange termijn met het teruglopen van Derrick Henry. Vlak voor de deadline van de NFL-franchisetag tekende Henry een vierjarige periode van $ 50 miljoen met een garantie van $ 25,5 miljoen, aldus ESPN. Een mogelijke bron van frustratie kunnen de nieuwe Madden-beoordelingen zijn, waardoor Elliott de derde plaats behaalde onder hardlopen met een beoordeling van 92. Henry is de op één na hoogst gewaardeerde running in Madden met een rating van 93.

‘Controleer de statistieken’, tweette Elliott, die vorig seizoen een verlenging van zes jaar en een verlenging van $ 90 miljoen tekende.

Dak Prescott en Ezekiel Elliott
Dak Prescott en Ezekiel ElliottGetty Images

“Sinds ik me bij deze competitie heb aangesloten, domineer ik jaar in, jaar uit. Zet wat RESPECT op mijn naam. Vrouwen liegen. Mannen liegen. De statistieken niet. Ga je huiswerk maken. Bijna 1800 scrimmage yards en 14 TD’s zonder trainingskamp en nu ben ik niet meer dezelfde. Ik waardeer de standaard waar jullie me aan houden, hoewel lol. Maar ik beloof je dat niemand me aan een hogere standaard houdt dan ik. ‘

READ  De PS5- en Xbox Series X-upgrade van de Witcher 3 bevat mogelijk door fans gemaakte mods

Elliott heeft 5.406 meeslepende werven, 1.619 ontvangende werven en 48 totale touchdowns gedurende zijn vier NFL-seizoenen.

Prescott speelt ondertussen het 2020 NFL-seizoen in de eenjarige, $ 31,4 miljoen franchisetag-aanbesteding die hij heeft ondertekend.

Written By
More from Aubrey Mason
TechRadar-game van het jaar: de beste games die in 2020 zijn uitgebracht
2020 was een spannend (en ietwat turbulent) jaar voor gaming. Dit jaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *