Donkey Kong-kunstenaar Kevin Baylis trok oude karakterschetsen voor show en tell

Enkele “ruwe krabbels” van vroeger in Rare

Afgezien van de normale draai van YouTube-games naast games die ik een paar keer per week bekijk, zit mijn feed de laatste tijd vol met allesbehalve recente videogames – hardware-aanpassingen, consoleherstel, weinig bekende verhalen over mijn favoriete series en gekke menu’s en alles daartussenin.

Ik kwam een ​​video tegen van een voormalige zeldzame artiest die helemaal over het merk ging Hoe werkt Payless Over zijn oorspronkelijke afbeelding Land Donkey Kong Schetsen – waaronder beroemde gezelschapsdieren – uit 1993.

Dit zijn enkele van de originele ‘krabbels’ die werden gebruikt als basis voor het 3D-modelleren van onze tekeningen Land Donkey Kong, “Hij zei.” Er is hier eigenlijk niet veel – het is gewoon veel gekrabbel – en zoals ik al zei, het is erg onbeleefd, maar het was alles wat we de dag ervoor nodig hadden om te beginnen met het modelleren van onze personages. ”

“We hadden maar twee schetsen nodig, dus we konden ernaar teruggaan en zeggen: ‘Ja, we willen een kikker’, en dan bekijken we misschien onze natuurhistorische boeken of wat we op onze bureaus hadden voordat we op internet kwamen, en we zullen elk klein detail bekijken.”

“Als je dit voorlopig als conceptuele kunst gaat presenteren, zullen mensen je uitlachen”, voegde Payless eraan toe.

Ik hou vooral van gekraste namen die niet worden gebruikt (Rambi de neushoorn wordt hier gepresenteerd als “Rhidocerus”) en “meander”, BattletoadsEr wordt rekening gehouden met verschillen. Hij liet ook zien dat vijand “Slippas” de Kongs kon verdoven en een vroege blik op de Kremlings kon werpen.

READ  Deze acht bedrijven bieden nu speciale kortingen aan docenten en studenten

Wat DK zelf betreft, zei Payless dat de afmetingen van het personage waren bedoeld om “beter te werken als een platform in plaats van de slechterik bovenaan het scherm”, waardoor “boxy” en “compact” opnieuw werden ontworpen.

Het is geweldig om te zien De originele fax Dit “kwam van Nintendo” in vergelijking met de graphics van Payless.

Gearchiveerd onder …

Written By
More from Lesley Curry

Federale rechter verwerpt enkele claims van Apple in de strijd tegen Epic Games

Federale rechter verwerpt enkele claims van Apple in de strijd tegen Epic...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *