Onder ons antwoorden ontwikkelaars “Waarom duurt alles zo lang?”

Between Us is niet zo alomtegenwoordig als een paar maanden geleden, maar de partygame wordt nog steeds naast de meer bekende titels van Steam aangeboden. De ontwikkelaars hebben niet veel te zeggen gehad sinds de eerste onthulling van de nieuwe kaart en de Switch-poort, maar ze hebben nu een nieuwe ontwikkelaarsblog gepubliceerd die onder andere de verbinding verbrak: “Wat duurt zo lang?”

“Tussen ons heeft zo laat in 2020 geweldige grip gekregen dat we het niet hadden verwacht, en dat betekent veel verandering voor ons,” Zegt ontwikkelaar Innersloth. “We hoefden niet veel organisatorische zaken aan te pakken, maar we moesten niet alleen weer aan de slag met de onze nadat we dachten dat het klaar was, maar we moesten ons ook duurzamer voorbereiden om in het spel te werken.”

De studio besteedde twee maanden aan het herstructureringsproces om het nieuwe succes te beheren, en hoewel dat betekende “tijd doorbrengen buiten het spel, zal het ons gemakkelijker maken om het spel nu en in de toekomst beter te ontwikkelen”. Op korte termijn betekent dit dat ontwikkelaars werken aan een roadmap om de tijdlijn voor nieuwe content op de weg in 2021 uit te leggen.

Het rekensysteem is nog onderweg, hoewel het langzaam zal worden uitgerold, te beginnen met meer moderatiefuncties. Dingen als het buddy-systeem en het volgen van statistieken zijn ook nog onderweg.

De nieuwe kaart staat natuurlijk nog steeds op het punt om “begin 2021” te verschijnen.

Voor meer sociale tegenstander-spellen die u kunt bekijken terwijl u op meer inhoud wacht, kunt u deze link volgen.

READ  Dankzij het nieuwe dinosaurusgedrag van Jurassic World Evolution 2 kunnen roofvogels in groepen jagen

Written By
More from Max Mcgee

De Dodgers waren klaar om de volgende dynastie van het honkbal te worden

De laatste 30 World Series hebben glorie en onsterfelijkheid geschonken aan 18...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *