Dota 2-update voegt ondersteuning toe voor AMD FidelityFX Super Resolution

AMD heeft pas eerder deze week FidelityFX Super Resolution uitgebracht, aanvankelijk met ondersteuning voor zeven titels en er komen er nog meer aan. Deze lijst is al uitgebreid, met Valve die Dota 2 versterkt met supersampling-technologie in Laatst bijgewerktNu verkrijgbaar.

Het werkt met elke GPU die DirectX 11- of Vulcan-compatibiliteit heeft, dus als je moeite hebt om de beste grafische kaart van AMD of Nvidia te krijgen en moeite hebt om een ​​behoorlijke framesnelheid te bereiken, heb je nu de mogelijkheid om je frames per ten tweede, ongeacht uw hardwareapparaat, uw computer.

Om het selectievakje voor FSR te openen, moet je de weergavekwaliteit van het spelscherm onder Instellingen verlagen tot minder dan 100%. Hoewel Dota 2 niet erg belastend is voor hardware, kan dit van pas komen bij het bereiken van hoge verversingssnelheden op de beste gamingmonitor, of bij het proberen om het spel op oudere laptops uit te voeren. Je hebt niet langer een excuus om een ​​wedstrijd met je team te stoppen, zelfs als je hoofdinstallatie tot een crawl is vertraagd.

Dota 2 is niet de enige grote titel die FSR-ondersteuning ontvangt. Lijst met meer dan 40 deelnemende ontwikkelaars Geplaatst door AMD Het omvat EA, Ubisoft, Hello Games en Gearbox, en we kunnen verwachten dat games zoals Resident Evil Village de functie met terugwerkende kracht krijgen en Far Cry 6 deze bij de lancering opneemt.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Dota 2-update voegt AMD FidelityFX Super Resolution-ondersteuning toe”, “Type: “Nieuws”; “Categorie:”Games”},” Gebruiker: {“loginstatus “: false}, “game”: {“publisher”: “”,”genre”: null, “title”: “Gaming Hardware”, “genres”: null}}}}

READ  De systeemvereisten van Godfall zijn hoog

Written By
More from Max Mcgee
Het voorouderlijk huis van Rishi Kapoor in de Peshawar-stad in Pakistan wordt afgebroken
De Kapoor Haveli in de Pakistaanse stad Peshawar wordt geconfronteerd met sloopbedreigingenTwitter...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *