Microsoft Windows 11 lancering: kijk hier nu live

Een van de meest gebruikte software ter wereld krijgt binnenkort een upgrade. Microsoft Om een ​​nieuwe versie van de Windows-software aan te kondigen Donderdag, met een nieuwe look en upgrades onder de motorkap. De nieuwe update, dacht dat hij hetenدع Windows 11Het komt zes jaar nadat de laatste versie, Windows 10, voor het eerst werd uitgebracht.

Windows 11-beheerder

[11:10 a.m. PT]

Microsoft kondigt officieel Windows 11 aan (de naam is echt!). Er zijn een heleboel nieuwe functies, zoals een Mac-achtige look, een soort ingebouwde Microsoft Teams zoals Apple’s FaceTime en widgets.

Lees verder: Microsoft Windows 11 is hierop het punt te beginnen

[10:53 a.m. PT]

Het grote evenement van Microsoft staat op het punt te beginnen. In de tussentijd kun je genieten van wat lijkt op iemand die een verwijzing naar de naam Windows 11 heeft gevonden in een van de Microsoft-codebases op de Github-service die wordt uitgevoerd, volgens Bleeping Computer. Dus, daar ben je. Maar eerlijk gezegd, met alle speculatie over de naam en alle hints, als Microsoft dit niet Windows 11 zou noemen, zouden de meeste mensen waarschijnlijk denken dat de afgelopen weken een uitgebreide grap waren van het marketingteam van het bedrijf.


Alles wat we tot nu toe weten

Vroege lekken suggereren dat de nieuwe look van Windows 11 pastelachtige kleurenschema’s, afgeronde hoeken en luchtige piepjes zal bevatten. Het zal kleine gadgetprogramma’s bevatten om u het weer te vertellen of een verzonden pakket te volgen. Het iconische Start-menu, dat meestal naar de linkerkant van de taakbalk onder aan het scherm wordt geduwd, zal naar het midden gaan, met app-pictogrammen in het midden ernaast, en lijkt te zijn geïnspireerd door een smartphone, tablet of Apple Mac-computer.

READ  De eerste A14-benchmarks van iPad Air 4 verschijnen online

Written By
More from Lesley Curry
Android 11 – The Ars Technica Review
Google Android 11 is eindelijk gearriveerd na een langdurig bètaproces dat ongeveer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *