Dota 2 voegt een vechtgame in Street Fighter-stijl toe aan de Crownfall-update

Dota 2 voegt een vechtgame in Street Fighter-stijl toe aan de Crownfall-update

Hoofdstuk drie van Dota 2 Het Crownfall-evenement is eindelijk van start gegaan en brengt een vechtgame in Street Fighter-stijl met zich mee Dota cliënt.

Het langverwachte derde hoofdstuk van Crownfall werd van de ene op de andere dag uitgebracht en bracht het derde deel van een epische saga met zich mee die al maanden aan de gang is. Het bevat een gloednieuwe wereldkaart die je kunt verkennen, met alle gebruikelijke cosmetica en verhaalelementen die daarbij horen. Er is ook nog een strip die het verhaal voortzet.

Hoofdstuk 3 brengt ook een gloednieuwe buitendoos met zich mee, met cosmetische items die de meeste stemmen hebben gekregen in de laatste ronde van community-stemmingen. Sommige van de combo’s die er zijn, zien er geweldig uit en hebben Valve gedwongen een nieuw slot voor Juggernaut en Pudge toe te voegen. Met deze nieuwe slots kun je het Arcana-item van deze held naast andere sets uitrusten, dus als je een van de zeldzame items uit de loot box krijgt, kun je de Arcana er nog steeds mee gebruiken.

Maar de meest verbazingwekkende nieuwe toevoeging in Crownfall Chapter 3 is… straatvechter Een minigamestijl waarin je kunt spelen Dota 2 Cliënt. Je kunt kiezen uit vijf helden, waaronder Marcy, Bristleback, Tusk, Vengeful Spirit en Dawnbreaker. Zodra je een vechter hebt gekozen, word je gekoppeld aan andere personages in een vechtgame in 2D-stijl, die op basis van de eerste indrukken behoorlijk diep aanvoelt.

Hoewel dit gewoon een cool spelletje is dat je in de client kunt spelen, voelt het verrassend diepgaand aan, en ik ben er zeker van dat veel spelers zullen schreeuwen om er een apart spel van te maken. van nature, League of Legends Het heeft ook zijn eigen vechtspel in de vorm van 2XKOdat volgens de planning volgend jaar wordt gelanceerd, dus sommigen denken dat dit een poging van Valve kan zijn heel grappig Ze laten zien dat ze alles kunnen wat Riot probeert te doen.

Deze minigame zal waarschijnlijk verdwijnen zodra Crownfall eindigt, maar gezien de vertragingen bij sommige evenementen is het goede nieuws dat het hele Crownfall-evenement zal doorgaan tot oktober. Dit betekent waarschijnlijk dat het laatste evenement ook zal worden uitgesteld, misschien tot midden of eind augustus, maar je zult meer tijd hebben om het spel volledig te voltooien.

Het is niet verwonderlijk dat deze patch geen veranderingen in de gameplay-balans met zich meebracht DotaMaar aangezien er nog maar een paar dagen geleden een kleine patch is verschenen, is dit geen probleem, omdat professionele spelers nog steeds vechten tegen de beste helden die ze kunnen gebruiken om een ​​hoger niveau te bereiken.

READ  #1 Alabama implementeert veiligheidsprotocollen voorafgaand aan College Football Playoff vs #4 Cincinnati

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *