Is het titelscherm van Spider-Man 2 beter dan dat van Starfield?

Is het titelscherm van Spider-Man 2 beter dan dat van Starfield?

Eerder vandaag verscheen er een afbeelding met het titelscherm van Spider-Man 2 op PlayStation 5. De afbeelding werd geüpload naar Twitter te midden van nieuws dat er preview-exemplaren van de langverwachte webtitel in omloop waren, dus het is absoluut legitiem.

Natuurlijk heeft dit laatste debat een beetje aangewakkerd, waarbij sommige gebruikers in sociale kringen de draak steken met het Starfield-titelscherm en het hoofdmenu. Als je al een tijdje niet online bent geweest, was er vóór de lancering van Starfield een schandaal gaande over de duidelijkheid en eenvoud van het Starfield-menu. Het was gedurende een hete minuut een belangrijk gespreksonderwerp over de wedstrijd, maar zoals alles vervaagde het in de afgrond.


Het titelscherm van Spider-Man is echter geweldig

op Twitter, Gebruiker Germain Lussier Er is een hoogwaardige opname van het titelscherm van Spider-Man 2 geüpload, waarop Peter Parker in een tank staart die de Venom Symbiont lijkt te bevatten. Het is eenvoudig, maar het is een geladen afbeelding die essentieel inzicht biedt in het verhaal dat aan spelers wordt afgespeeld.

Onlangs werd onthuld dat het preview-embargo voor Spider-Man 2 op 16 oktober wordt opgeheven, terwijl de volledige game vier dagen later, op 20 oktober, wordt uitgebracht. Het is een drukke maand voor nieuwe games, en sommige ontwikkelaars en uitgevers hebben de cruciale beslissing genomen om hun games uit te stellen om conflicten met Spider-Man 2 te voorkomen, die ongetwijfeld veel PlayStation-fans tot Game of the Year zal hebben uitgeroepen.

Ben jij enthousiast over Spider-Man 2?


Voor meer Insider Gaming-verslaggeving, bekijk het nieuws dat het hele Mediatonic-team is ontslagen door Epic Games

READ  Atari schokt de wereld met een degelijk ogende game

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *