Doug Bowser reageert (opnieuw) op meldingen van ‘verbeterde schakelaarvervanging’

© Nintendo Live

In de aanloop naar de E3-conferentie van dit jaar waren er hardnekkige geruchten dat Nintendo nieuwe hardware zou uitbrengen. Bloomberg publiceerde eind mei zelfs een rapport over Ontwikkeld alternatief model – Het zou zo snel als september moeten aankomen.

E3 kwam en ging, en zelfs voordat het begon met uitzenden, liet Nintendo alle sprongen vallen de nieuwe Hardware-advertenties met sms – laat zien hoe de focus van de show puur op software-advertenties zal liggen.

Nu, in een interview met The Washington Post, heeft de president van Nintendo of America, Doug Bowser, een vraag beantwoord over het Bloomberg-verhaal en andere rapporten over schakelaar “Pro”. Nogmaals, dit is dezelfde lijn over hoe Nintendo altijd naar nieuwe technologieën kijkt:

“We kijken altijd naar technologie en hoe technologie game-ervaringen kan verbeteren. Het is geen technologie om de technologie.

“Hoe specifiek kan technologie de game-ervaring verbeteren. Waar pas je deze technologie dan toe? Wil je het toepassen op bestaande apparaten of platforms, of wil je wachten op het volgende platform? Wat is dan de juiste gameplay-ervaring daarmee Er zijn een aantal factoren die daarbij horen, en het is iets waar we altijd naar uitkijken.”

In feite maakte Doug Bowser afgelopen december soortgelijke opmerkingen Tijdens een interview met Polygon. Het was ook een reactie op geruchten over de komst van een nieuw Switch-model in 2021:

We zijn altijd op zoek naar technologie. En zoals we weten, evolueert en verandert technologie voortdurend. En we kijken altijd naar wat er daarna komt om te bepalen: hoe kan het de game-ervaring verbeteren en verbeteren? Of het nu op een bestaand platform is, of op een toekomstig platform, we kijken er altijd naar uit.”

In zijn laatste interview met The Washington Post vermeldde hij ook (opnieuw) hoe de “console-levenscyclus” opnieuw wordt gedefinieerd tijdens de Switch-generatie:

“Terwijl we ons vijfde jaar ingaan, herdefinieert de Nintendo Switch echt hoe de levenscyclus van de console eruit zou kunnen zien, en de dynamiek van die algemene levenscyclus met een solide cadans van inhoud.”

Wat vind je van alle geruchten over de Switch Pro? Denk je dat Nintendo op zijn minst voor eind 2021 een geüpgraded model zal aankondigen? Laat hieronder je gedachten achter.

READ  Unlock3: What Will Reopen, What Stays Shut
Written By
More from Aubrey Mason

Dit zijn allemaal releases van oktober 2020 – welke game (s) krijg je?

We gaan vandaag de maand oktober in en net als in september...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *