Gmail toont grove fouten, negatieve reacties stromen binnen

Sinds enkele dagen hebben sommige Gmail-gebruikers te maken met een heleboel problemen met de app. Dit varieert van synchronisatiefouten tot problemen met inloggen en openen van bijlagen. De app krijgt dus momenteel veel negatieve recensies.

Gmail-fouten

Een groep gebruikers ondervindt al enkele dagen Gmail-fouten. De vertrouwde e-mailapp van Google veroorzaakt momenteel een groot aantal problemen. Daarom trekt het zoveel Nederlandse gebruikers naar Play Store En laat een negatieve feedback achter om op fouten te wijzen.

Gebruikers in de recensies klagen over een zeer breed scala aan problemen, en Androidworld-lezers melden ook aan onze redactie dat ze fouten ervaren met de app. Ze variƫren van problemen met inloggen tot synchronisatiefouten, geen meldingen, mislukte e-mailverzending en mislukte bijlagen.

Kies gewoon uit een eindeloze lijst met negatieve recensies

Er is geen wereldwijd probleem

Vanwege synchronisatieproblemen blijft de app ook proberen e-mails op te halen, waardoor telefoons meer batterij verbruiken. Het klinkt als pure horror, maar niet iedereen heeft met deze problemen te maken. Hier in de redactie merken we helemaal niets, maar voor sommige gebruikers doen deze fouten zich al dagen voor.

We lezen niets over Gmail-problemen in internationale media, dus het lijkt een lokaal probleem te zijn voor sommige gebruikers. Het is dus niet duidelijk of Google op de hoogte is van de bugs en of er aan een oplossing wordt gewerkt. We hebben Google Nederland om meer duidelijkheid gevraagd en zullen dit artikel updaten zodra we een antwoord hebben.

Heb je problemen met Gmail? Heeft u fouten gezien, maar zijn deze opgelost? Het kan zijn dat u helemaal geen problemen heeft. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Bedankt voor de tip, Maarten!

More from Madison Garrett
Android-beveiligingsupdate maart 2021 is nu beschikbaar voor Google Pixels
Er is een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat er ook...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *