Download de Aadhaar Card online in 10 eenvoudige stappen. Hier is een complete gids

De Aadhaar Card kan door elke geldige inwoner van India eenvoudig worden gedownload vanaf de officiële website van Unique Identity Authority of India (UIDAI). Om een ​​Aadhaar-kaart online te downloaden, doet u een van de volgende dingen: geregistreerd Aadhaar-nummer, registratie-identificatie (EID) of virtuele identificatie (VID). Download e-Aadhaar online, d.w.z. een elektronische kopie van de Aadhaar-kaart kan in tien eenvoudige stappen worden gemaakt met behulp van een van deze inloggegevens.

Wat is er aan de hand?

De Aadhaar-kaart geeft het unieke 12-cijferige identificatienummer aan een Indiase burger, die vervolgens kan worden gebruikt om te profiteren van de algemene voordelen van de Indiase regering.

Om toezicht te houden op deze Aadhaar-operatie, heeft de centrale overheid in 2009 UIDAI opgericht, een wettelijke autoriteit onder het Ministerie van Elektronica en Informatietechnologie van de Federatie.

Is de Aadhaar-post anders dan de papieren kopie van de Aadhaar-kaart?

Een online download van de Aadhaar-kaart levert een individuele “e-Aadhaar” op, een met een wachtwoord beveiligde pdf-versie van Aadhaar, digitaal ondertekend door de relevante autoriteit bij UIDAI. Volgens de regering is deze Aadhaar-e-mail net zo geldig als de huidige Aadhaar-universele versie.

Lees ook: Het centrum breidt Aadhaar-PAN uit om de deadline te koppelen aan 30 juni, en noemt de Covid-19 pandemie

De gemaskerde Aadhaar kan ook online worden gedownload vanaf het overheidsportaal. Gemaskerde Aadhaar geeft een persoon de optie om zijn Aadhaar-nummer te verbergen of te verbergen in de gedownloade e-Aadhaar-versie voor privacydoeleinden.

Hoe Aadhaar-kaart online downloaden met Aadhaar-nummer?

Download de UIDAI Aadhaar-kaart online met uw Aadhaar-nummer met deze tien eenvoudige stappen:

READ  CISF Tradesman Constable Admit Card 2021, controleer de stappen om deze te downloaden

1. Bezoek de officiële UIDAI-website van Aadhaar: https://uidai.gov.in

2. Zoek op de startpagina naar een bestand “Haal Aadhaar” Selectie. Het zou daar bovenaan moeten zijn. Klik erop.

3. Klik op de volgende pagina op Bestand Download Aadhaar Selectie. De vierde optie zou van boven moeten zijn. U kunt ook op klikken Hier Om rechtstreeks toegang te krijgen tot de gevraagde pagina.

4. Daarna krijgt u een optie om ofwel het Aadhaar-nummer, de registratie-identificatie (EID) of virtuele identificatie (VID) in te voeren. Omdat we momenteel een Aadhaar nummer Keuze, daar gaan we mee verder.

5. Het Aadhaar-nummer is een unieke 12-cijferige identificatiecode (UID) onderverdeeld in het volgende formaat: 1234/1234/1234, aangezien de nummers verschillen van gebruiker tot gebruiker. U vindt het Aadhaar-nummer op de fysieke kopie van uw Aadhaar-kaart. Voer de cijfers in.

6. Controleer de “Ik wil een Aadhaar met een kap” De enige optie als u de e-Aadhaar-versie wilt, omdat het Aadhaar-nummer aantrekkelijk blijft. Anders, laat het niet aangevinkt.

7. Controleer de validatie van de captcha in de lege ruimte zorgvuldig en klik Stuur OTP Selectie. De portal stuurt een eenmalig wachtwoord (OTP) naar uw geregistreerde mobiele telefoon.

8. Zodra u het eenmalige wachtwoord op uw geregistreerde mobiele telefoonnummer heeft ontvangen, voert u het wachtwoord zorgvuldig in nadat u op hebt geklikt “TOTP invoeren” Optie op de pagina.

9. Vul de enquête in en klik op ‘Verifieer en download’ Om uw elektronische kopie van de Aadhaar Card online te downloaden.

10. Bewaar de pdf-kopie zorgvuldig op uw harde schijf en maak deze indien nodig om te profiteren van de algemene voordelen.

READ  Super Dragon Ball Heroes World Mission Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Hoe Aadhaar-kaart online downloaden met registratie-ID (EID)?

Download de UIDAI Aadhaar-kaart online met het registratienummer (EID) door deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Herhaal stap 1 t / m 3 zoals hierboven vermeld.

2. Als u een keuze krijgt, neem dan contact op met Registratie-ID (EID) Selectie.

3. Voer het 14-cijferige registratienummer in en de 14-cijferige datum- en tijdstempel die op het registratiebewijs is afgedrukt.

4. Voer uw volledige naam en de geheime code voor uw geregistreerde adres in.

5. Volg stappen 6-10 zoals hierboven om uw elektronische kopie van Aadhaar Card online te downloaden.

Hoe Aadhaar-kaart online downloaden met virtuele identificatie (VID)?

Hoewel het een relatief nieuwe optie is, kunt u de UIDAI Aadhaar-kaart eenvoudig online downloaden met de virtuele identificatie (VID) door deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Herhaal stap 1 tot en met 3 van de eerste gids zoals gewoonlijk.

2. Als u een keuze krijgt, neem dan contact op met Virtuele identificatie (VID) Selectie.

3. Voer het 16-cijferige virtuele identificatienummer in.

4. Voer uw volledige naam en de geheime code voor uw geregistreerde adres in.

5. Volg stap 6-10 van de eerste gids om uw elektronische exemplaar van Aadhaar Card online te downloaden.

Written By
More from Eda Greene

Google Stadia komt officieel naar iOS als webapp

Google kondigde donderdag iOS-ondersteuning aan voor zijn Stadia cloud gaming-service, in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *