Phillies v.Nationals – Samenvatting van het spel – 12 mei 2021

Washington – – Reese Hoskins Het groene licht sloeg toe in de 10e inning toen de Philadelphia Phillies tot een rally kwamen en daarna de leiding namen tegen het worstelende Washington. Brad Hand, Versloeg de burgers met 5-2 op woensdagavond.

Philadelphia, dat zeven van hun laatste negen wedstrijden heeft gescoord, heeft dit seizoen voor het eerst opeenvolgende wegwedstrijden gewonnen. Washington verloor zijn vierde op rij en zevende van acht om de slechtste zes wedstrijden van het seizoen onder de 0,500 te brengen. Op de leeftijd van 13-19 waren de Citizens een wedstrijd slechter op dit punt in 2019, toen ze het Wereldkampioenschap wonnen.

De hand (2-2), die zaterdag redde tegen de New York Yankees en de volgende middag een nederlaag leed in de Bronx, gleed met 2-1 uit in de negende wedstrijd. Al snel bracht hij haar een keer terug naar Od onbel Herrera. Dit was de eerste Home Tour die Hand is toegestaan ​​sinds 4 september 2019, over een periode van 37 wedstrijden.

“We zullen samen winnen, we zullen samen verliezen”, zei Dave Martinez, directeur van Washington. “Brad Hand heeft de wedstrijd niet verloren. Dus we zullen bij elkaar blijven. Ik heb vanavond met de jongens gesproken en we zullen positief blijven. We maken een moeilijke tijd door, en we maken een moeilijke tijd door als team. , niet slechts één persoon. We blijven positief en gaan verder. We zijn hier eerder geweest. ‘

Herrera geniet voor het eerst dit seizoen van meerdere opeenvolgende nachten en heeft zijn gemiddelde verhoogd van 0,053 naar 0,229, het hoogste in het seizoen sinds 2 mei.

READ  Obsidian vertraagt ​​het tempo van aardse updates ten gunste van meer "zinvolle" versies

“Ik was klaar om de bal te zien en hem te raken, en hij gooide me een hangende bal,” zei Herrera. “Ik heb het leren kennen en heb een goede slag gemaakt.”

Hand stond een enkele voorsprong toe voor Harper in de 10e Auto Runner Andrew McCuchin Op de derde plaats. Kyle Finnegan Ik ging naar binnen en gaf het Hoskins RBI-nummer onmiddellijk op. Nick Matton En de Andrew Knapp Hij voegde honkslagen toe die later in de inning sprinten.

Jose Alvarado (3-0) scoorde het negende doelpuntloos doelpunt en Hector Neres werkte perfect op de tiende plaats met zijn zevende save.

Gelijk aan 1-all-in-zesde, Alex Avila Een vlieg verhief naar het rechter waarschuwingspad in het midden. Harper had moeite om zich te oriënteren terwijl Herrera zich haastte. De bal viel tussen de twee verdedigers, waarna ze elk met elkaar in botsing kwamen in een late poging om een ​​van hen te redden.

Fans uit Washington, die Harper bij elke gelegenheid uitgejouwd hebben sinds de NL MVP van 2015, verlieten de Nationals om in 2019 een 13-jarige deal te tekenen ter waarde van $ 330 miljoen met Philadelphia, en genoten van het moment waarop Harper terugviel op het waarschuwingspad en Avila verdrievoudigde. wie heeft gescoord Starlin Castro.

‘Een van ons moest daar de controle overnemen en dat eruit halen,’ zei Harper. “(Zach) Wheeler verdient het niet op die manier dat hij vanavond werd gecast, en ik denk dat wij als team hem dit verlies vanavond niet lieten krijgen zoals hij gooide. Het misverstand is er zeker. We moeten beter worden, en dat zal niet meer gebeuren. “.

READ  Outriders-ontwikkelaars zullen "blij" zijn met het maken van grote uitbreidingen

Castro ging 4-5, waarmee hij zijn streak uitbreidde tot 10 wedstrijden.

De race in twee fasen eindigde bij Wheeler’s streak van 20 doelpunten zonder doelpunten. Wheeler gaf tweemaal meer dan zes innings in terwijl hij er zeven sloeg.

Washington begint John Lister Eén run is toegestaan ​​in zes rollen.

Coach kamer

Phillies: C. JT Realmoto Hij was op een dag uit de ploeg nadat hij in de zevende wedstrijd een foutbal van zijn linkerknie had gepakt en in de achtste had vertrokken. “We dachten dat we het vandaag maar beter weg konden geven”, zei manager Joe Girardi. “Het is dag in dag uit.” … SS Gregory wetenschap Ik kwam op de vijfde uit met een stijfheid in de rechterelleboog. Girardi zei dat Gregory misschien een paar dagen buiten zou zijn. … RHP Archie Bradley (LINKS AFGELOPEN) Ik daalde de perfecte tour woensdag van Triple-A Lehigh Valley af. Hij zal naar verwachting zaterdag weer verschijnen voor afkickkliniek. … Van Roman Quinn (Gescheurde vinger) begint de zaak te raken en hij zou op vrijdag klaar kunnen zijn om wat vleermuizen te krijgen.

Burgers: RHP Stephen Straatsburg (Schouderartritis) De Bulben-sessie vindt donderdag plaats, twee dagen na een simulatiespel met 62 banen. Martinez zei dat het onzeker was of Strasbourg in de afkickkliniek in Triple-A Rochester zou verschijnen of dit weekend nog een simulatiegame zou gooien. … Washington zal RHP activeren Zwervend serum Van de slachtofferslijst en RHP’s komkommer Paolo Espino tot Rochester. Espino is 0-1 met 1,64 tijdperken in zes wedstrijden.

Ik heb hem betrapt

READ  Laatste nieuws van over de hele wereld

Washington OF Kyle Schwarber Herrera gooide het bord om als vijfde te eindigen. Dit waren 31 assists op het veld sinds 2017, en de meeste voor linkse spelers in die periode.

volgende

Velez: RHP Zac Evelyn (2-1, 3.38 ER), die in elk van zijn zeven starts dit seizoen niet minder dan zes innings heeft gemaakt, slaat de start van donderdag in kaart.

Burgers: LHP Patrick Corbyn (1-3, 7,36), die 5-3 was met 3.19 ER’s in 11 carrières tegen Philadelphia, neemt de heuvel over aan het einde van de reeks van drie wedstrijden.

——

More from Madison Garrett

Clippers vs Nets – Samenvatting van het spel – 2 februari 2021

New York — – Keri IrvingEn de Kevin Durant En de James...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *