Download de Alertable App – Noodnieuws binnen handbereik – Bestemming BC

Download de Alertable App – Noodnieuws binnen handbereik – Bestemming BC

Toeristische bedrijven en bezoekers kunnen op de hoogte blijven en voorbereid zijn op noodsituaties met de gratis service Voorspelbare toepassing.

Wat bied je aan?

Met dit noodmeldingssysteem kunnen verschillende lokale overheden belangrijke waarschuwingen sturen naar bewoners, bedrijven en bezoekers tijdens evenementen zoals branden en overstromingen, en gemeenschapsmeldingen zoals waterwaarschuwingen. U kunt Alertable vooraf controleren op informatie voordat u vertrekt, waaronder snelwegafsluitingen, weerswaarschuwingen, veiligheids-/volksgezondheidsadviezen, beperkingen, gevaren en meer. De app levert ook geografisch relevante updates van bronnen zoals het Regional Alert System, Environment Canada en Drive BC.

Hoe te downloaden

downloaden Voorspelbare toepassing vandaag om ervoor te zorgen dat u tijdens een noodsituatie over de meest actuele informatie beschikt. Het is beschikbaar voor iOS-Apple En Android-smartphonesEn Amazon AlexaEn google assistent hardware. Abonneer u op gratis e-mail-, sms- en telefoonmeldingen – snel, betrouwbaar, privé en gemakkelijk toegankelijk. Pas uw meldingen aan op basis van uw locatie(s) en voorkeuren.

Wacht niet langer – bereid u voor en maak verbinding met Alertable.

Configureerbaar online bedieningspaneel

bezoek https://alertable.ca/#/ Lees meer en bekijk het dashboard voor noodmeldingen online.

Alertable biedt een Canada-brede interactieve kaart die noodwaarschuwingen en waarschuwingen per locatie weergeeft.

READ  Nieuwe achtergronden van Galaxy A33, Galaxy M23 en Galaxy M33

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *