Download de Android-beveiligingsupdate van 12 juli 2022

Twitter – Met het krachtige sociale platform kunnen Android-gebruikers nu de navigatiebalk van de app aanpassen. Tot nu toe was de functie al beschikbaar voor consumenten die hun apparaten op de iOS-interface draaiden, maar voor de Android-versie is deze functie uitgestorven.

Volgens de informatie is Twitter vanaf mei begonnen met het testen van de aanpasbare navigatiebalkfunctie voor Android. De aangepaste navigatiefunctie gooit dus het Spaces-pictogram weg dat in het midden van de navigatiebalk verschijnt.

Bovendien kunt u ongewenste tabbladen uit het weergavemenu van de app verwijderen. Als gevolg hiervan kunt u de tabbladen verkleinen tot twee of één tabblad of u kunt standaard alle tabbladen op het weergavepaneel behouden.

Download de HC Newsroom-app

Nieuwe functie – Alleen voor Twitter Blue!

Het hoogtepunt hier is dat alleen Android-gebruikers die zijn geabonneerd op Twitter Blue de nieuwe functie kunnen ophalen. ja! Helaas is deze functie niet beschikbaar voor de gratis Twitter-app. Om toegang te krijgen tot de overwogen functie, moeten gebruikers zich daarom aanmelden voor het maandelijkse Twitter Blue-abonnement voor $ 2,99.

Aan de andere kant, toen we meer rapporten verkenden, ontdekten we dat individuen die het Twitter-platform gebruiken op een bepaald moment met enkele gevolgen te maken kunnen krijgen. Vergeleken met de gratis app heeft Twitter Blue zijn gebruikers veel meer te bieden. Het kan echter niet helpen om elk obstakel te overwinnen dat de weg naar een soepele werking van de applicatie blokkeert.

Dit wordt gedemonstreerd wanneer Twitter de opname van nieuwe informatie in de banner aankondigt die Spaces bovenaan de tijdlijn van gebruikers activeert. Helaas is er geen optie om de bannerfunctie volledig uit te schakelen, ook niet voor de gratis of blauwe app.

READ  SOUNDSELF A TECHNODELIC Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Aan de andere kant zal de banner uiteindelijk gebruikersinformatie uit de ruimte lezen. Wie bijvoorbeeld de ruimte host, een tweet in de ruimte deelt en andere gerelateerde onderwerpen. Laten we eens kijken hoe deze nieuwe tools de app nog beter zullen maken voor gebruikers!

[Source]

Written By
More from Eda Greene
De IBPS 2021-toegangskaart is uitgegeven voor veel publicaties op ibps.in, download hier de link
De IBPS 2021 Toegangspas is afgegeven voor verschillende functies. Kandidaten kunnen de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *