De royals behaalden 3 opeenvolgende uren van Javier, waarmee een einde kwam aan de 8-game winning streak van de Astros

Witt Merrifield, Hunter Dozier en Emmanuel Rivera schitterden allemaal toen de Kansas City Royals Christian Javier vroeg versloegen en woensdagavond hun 7-4 overwinning op Houston behielden, waarmee een einde kwam aan de grote acht-game winning streak van de Astros in de Premier League.

Javier (6-4) had tijdens zijn laatste twee wedstrijden één hit toegestaan ​​in 14 ronden, waaronder zeven ronden van no-hitting tegen de Yankees op 25 juni. Hij scoorde 27 goals in deze twee wedstrijden, beide winnend. Maar leden van de koninklijke familie kwamen bijna onmiddellijk bij hem.

Murrayfield stuurde Javier’s derde worp naar de stoelen in het linkerveld om zijn vierde thuis van het seizoen te dragen. Javier kreeg vier wijd met Andrew Benintende voordat Dozier een tweehonkslag langs Crawford in het linkerveld schoot om er 3-0 van te maken. Rivera kwam naar links van het midden in de tweede.

Brad Keeler (4-9) stond vijf slagen en vier runs toe in 5 2/3 innings en sloot de Royals Astros’ Bullpen de rest van de weg af. Scott Barlow stond één treffer toe in de negende zonder doelpunten om zijn nummer 13 te redden.

“Ik was trots op de aanval”, zei manager Mike Matheny. “Uitgaan, ook al hebben we de afgelopen dagen iets gekregen en konden het niet wegleggen, we () komen terug met flexibiliteit en agressiviteit. En je kunt zien dat ze in zichzelf geloven en dat is iets moois. “

Kansas City behield een voorsprong van één doelpunt in de negende voordat Nikki Lopez de tweevoeter met één binnenhaalde en twee doelpunten van Andrew Benintende scoorde. Volg MJ Melendez met de RBI-single die de stand opvoerde naar 7-4.

READ  Het ministerie van Buitenlandse Zaken streeft naar "mensen-mensen"-diplomatie door middel van videogames

“Ze sprongen al vroeg op ons”, zei manager Dusty Baker. “Ze sloegen de bal buiten het veld en de wedstrijd sneuvelde, ze versloegen ons echt in de 1e en 9e. Het was een spel aan het einde van de pagina voor hen.”

Javier scoorde vijf punten in vier slagen in drie punten en zeven slagen in vijf punten en verloor voor het eerst sinds 6 juni.

Matini werd gevraagd naar de sleutel tot het succes van zijn team tegen Javier.

“Het is slechts een deel van dat momentum”, zei hij. “Het is heel goed om beledigd te zijn. De jongens bouwden gewoon voort op wat ze de afgelopen dagen zagen.”

Aledmys Díaz keerde terug voor de tweede wedstrijd op rij en Jake Meyers verdiende twee hits en twee RBI’s. Maar de Astros waren niet in staat om hun vroege onmacht te overwinnen na hun achterblijvende overwinningen in de eerste twee wedstrijden van de serie.

Houston verkleinde het verschil met 4-1 in de RBI-double via Myers met twee punten per seconde.

Benintende kreeg opnieuw vier wijd om de derde te openen voordat hij twee doelpunten van Dozier scoorde, waardoor het 5-1 werd.

De Astros hadden een 5-3 run voor de vierde plaats in het enkelspel van Kyle Tucker en de RBI van Meyers.

Twee spelers werden zesde toen Diaz de voorsprong terugbracht naar één en Keeler achtervolgde. Weekmaker Jose Coas zorgde voor volle honken voordat hij uit de patstelling doorbrak.

koets kamer

Royals: Rookie INF Bobby Witt Jr. Hij was uit de ploeg een dag nadat hij besmet was geraakt in zijn rechterhand. De röntgenfoto’s van dinsdagavond waren negatief, maar Matney zei dat hij wacht op de resultaten van uitgebreidere tests.

READ  Het meest dominante team in gaming is misschien wel beter dan ooit

Sterren: 2B Jose Altuve en 1B Yuli Gurriel kregen een zeldzame rustdag. …LHP Parker Mushinski (ongemak in de linkerelleboog) stond woensdagavond twee honkslagen, twee runs en twee vrije lopen toe zonder eruit te komen in de eerste wedstrijd van zijn afkickbaan bij Triple-A Sugar Land. Hij gooide 20 worpen.

volgende

Houston’s Justin Verlander (10-3, 2.03 ERA), die 10 overwinningen gelijknam om de Major League te leiden, verzet zich tegen Chris Bobic (1-5, 7.06) wanneer de serie donderdag eindigt.

____

Meer van AP MLB: https://apnews.com/hub/mlb en https://twitter.com/AP_Sports

More from Madison Garrett
Natuur vandaag | Pad’s reis begint vroeg dit jaar
De kikkermigratie begon dit jaar vroeg vanwege relatief zachte winters zonder nachtvorst....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *