Download de app voor aankomende STN EXPO-conferenties

Download de app voor aankomende STN EXPO-conferenties

De officiële app, gesponsord door Transfinder, biedt bezoekers van STN EXPO Indianapolis alle evenementinformatie die ze nodig hebben, plus een plek om verbindingen te leggen.

Bezoek de App Store op uw iPhone of de Google Play Store op uw Android-apparaat en zoek naar 'Cvent Events'. Zoek na het downloaden van de app naar “STN EXPO”. Log in met uw naam en e-mailadres waarmee u zich voor de conferentie heeft aangemeld. Er wordt een code verzonden om het inlogproces voort te zetten.

Noot van de redactie: Zorg ervoor dat u eerdere STN Conference-applicaties op Cvent verwijdert voordat u deze downloadt.

Hieronder vindt u video's waarin de handelingen in de conferentie-app worden beschreven:

De vijf pictogrammen onder aan het scherm bieden snelle toegang tot het hoofdmenu, schema's, discussies, communicatie, deelnemersprofielen en meer informatie over het evenement.

Gebruik het tabblad Planning om alle beschikbare sessies te zien en geselecteerde sessies toe te voegen om aangepaste planningen voor de week te maken.

Vanaf de startpagina heeft u toegang tot de lijsten met beursdeelnemers en exposanten. Stuur verbindingsverzoeken naar andere deelnemers of leveranciers die u ontmoet en waarmee u praat, zodat de gesprekken ook na de conferentie op gang blijven. Download handleiding voor het maken van afspraken via de app.

Bekijk het tabblad Chats voor chats die zijn geopend vóór de bijbehorende sessies. Dit is een geweldige manier om de besproken onderwerpen te evalueren en ideeën uit te wisselen met andere aanwezigen.

Verken de app en de functies ervan om hogerop te komen in het Game Center-klassement, toegankelijk via het menu-item Meer aan de rechterkant.

READ  Threads downloadt Spike nu de interesse in Musks X afneemt

Volg ons zoals altijd op stnonline.com en sociale mediakanalen voor uitgebreide berichtgeving over conferenties en beurzen, inclusief artikelen, fotogalerijen, video's en meer.


Verwant: Cummins-tourdetails van 'Trails' voor deelnemers aan STN EXPO Indianapolis
Verwant: De STN EXPO Indy vlaggenschipversterker onthult de geheimen van topprestaties
Verwant: Bus Technology Summit Labs komt naar STN EXPO Indy

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *