Na het verlaten van BioWare heeft EA “veel vertrouwen in de toekomst van de studio”

Na het vertrek van de voormalige General Manager van BioWare Casey Hudson en Mark Dara, CEO van Dragon Age, stelt het leiderschap van EA investeerders gerust dat ze “zeer, zeer zeker” zijn in de toekomst van de studio.

Tijdens de winstoproep van het bedrijf over het derde kwartaal van vandaag, reageerde CEO Andrew Wilson op de vraag van een investeerder over recent vertrek door BioWare te prijzen en tegelijkertijd kritiek te uiten op de productie van de studio in de afgelopen jaren.

“Ik denk dat er van de buitenwereld wat verkeerslichten waren [BioWare’s] Levering in de afgelopen twee jaar, maar het was het resultaat van hun diepgaande streven naar innovatie en creativiteit, en we hebben veel vertrouwen in hun toekomstige roadmap, ”zei hij. En we hadden het over games als Dragon Age en de algehele impact op hun toekomst.

“Wat betreft het vertrek van Casey en Mark, ze zijn allebei goede vrienden en we hebben veel respect voor hen beiden. Maar dit gebeurt van tijd tot tijd op het natuurlijke pad van creatieve organisaties, en we voelen ons goed over het constante leiderschap van deze studio.”

Hudson en Dara verlieten de studio in december, waardoor Samantha Ryan de leiding had over de studio als geheel, Christian Dailey als uitvoerend producent van Dragon Age, Matthew Goldman bleef als creatief directeur voor hetzelfde project en Matthew Gamble bleef de leiding over Mass Effect. : Legendarische editie.

Vandaag ontving Mass Effect: Legendary Edition een officiële releasedatum voor mei, en je kunt onze vroege indrukken van de trilogie hier lezen.

READ  Borderlands 3 voegt cross-play toe, verhoogt level cap

BioWare werkt momenteel aan een nieuw Mass Effect-project met zowel “Veteran Team” als Dragon Age 4 – dat in december een nieuwe filmtrailer opleverde bij The Game Awards.

Rebekah Valentine is een nieuwscorrespondent voor IGN. Je kunt het vinden op Twitter Sluit een tweet in.

More from Madison Garrett
Engelse versies beschikbaar van Nederlandse praktijkrichtlijnen voor (maatwerk) software
Twee Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR) zijn in het Engels vertaald. Dit zijn NPR...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *