Download de COVID-19-vaccinkaart: Samsung gebruiken om een ​​digitale kopie van uw vaccingids te krijgen

Gevaccineerde mensen moeten hun vaccinatiekaart bij zich hebben elke keer dat ze vestigingen betreden, zoals indoor evenementenlocaties, restaurants, bars en sportscholen die dit nodig hebben.

Maar wat als u dat belangrijke document dat u na de vaccinatie heeft gekregen, bent kwijtgeraakt of vernietigd? De trieste waarheid is dat de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geen kopie van die kaart bewaren of bewaren. Om deze reden helpen openbare en particuliere entiteiten in de Verenigde Staten en over de hele wereld mensen bij het digitaal opslaan en presenteren van COVID-19-vaccinatiekaarten.

Nu heeft elektronicagigant Samsung zich bij de strijd gevoegd, volgens cnet.

Digitale kopieën van uw vaccinatiekaart nemen slechts enkele minuten in beslag om op uw telefoon op te slaan. Dit zou een veiligere en handigere optie zijn dan het dragen van een gelamineerde kopie van de kaart.

Smart Health Cards voor COVID-19-vaccinatie op Samsung Galaxy-telefoons

Voor Samsung Galaxy-bezitters kunnen vaccinatiekaarten worden opgeslagen als een pas op Samsung Pay, de app voor telefoonportemonnee. Dit is in samenwerking met The Commons Project om vaccinrecords te certificeren en te uploaden, VS VANDAAG genoemd.

Om uw COVID-19-vaccinatiekaart aan Samsung Pay toe te voegen, moet u eerst de CommonHealth-app downloaden van de Google Play Store, volgens de instructies van Cnet. Volg eenvoudig de aanwijzingen van de app om uw vaccinatiestatus te certificeren. Nadat de app bevestigt dat je de vaccinatie hebt ontvangen, krijg je een melding om de Smart Health Card te downloaden naar Samsung Pay.

Deze slimme gezondheidskaart moet u overleggen als iemand u vraagt ​​te bewijzen dat u de vaccinatie heeft gekregen.

READ  UPPSC PCS 2020 interviewschema vrijgegeven; Download de toegangskaart van uppsc.up.nic.inUPPSC PCS 2020 int

Lees ook: COVID-19 Vaccin Tracker: Functies van Google Digital Vaccine Card, Hoe te registreren

Voor andere smartphones is het maken van een foto van uw vaccinatiekaart de gemakkelijkste manier om een ​​digitale back-up van uw document op te slaan, wat de CDC ten zeerste aanbeveelt. Dit COVID-19-vaccinatierapport toont uw vaccinatiedata en -locaties, daarom moet u ervoor zorgen dat deze duidelijk zichtbaar zijn op de foto.

Digitale kopieën van vaccinatiekaarten bewaren op iPhone- en Android-apparaten

U moet het dan in een verborgen album plaatsen om te voorkomen dat het vanuit de bibliotheek wordt bekeken. Als zodanig hoef je niet door diepe holtes van de filmrol te scrollen om je vaccinkaart te vinden, voegde USA Today eraan toe.

Nadat u uw kaart op de iPhone hebt vastgelegd, gaat u naar de knop Foto’s delen en kiest u Verbergen. De kaartafbeelding wordt dan opgeslagen in een verborgen album dat toegankelijk is door op Albums te klikken en vervolgens naar Hulpprogramma’s.

Aan de andere kant kunnen vergrendelde mappen worden gemaakt in Android-telefoons (Lollipop 5.0 of hoger) om deze vaccinatiekaarten te bewaren. Je moet ook een foto van de kaart maken en deze vervolgens toevoegen aan een nieuw album dat bedoeld is voor gemakkelijke toegang, meldt Cnet. Open Google Foto’s en selecteer de afbeelding van de vaccinatiekaart. Tik op de menuknop met drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm en tik vervolgens op Toevoegen aan album. Kies +Nieuw album en noem het, eventueel “Mijn vaccinatiekaart”, en druk vervolgens op het vinkje.

Een andere manier om de vaccinatiekaart in uw telefoon op te slaan, is door deze te scannen. Voor de iPhone kunt u de COVID-19-rapportkaart scannen met de Notes-app, omdat dit een hoger beveiligingsniveau toevoegt. Om te scannen, moet u een nieuwe notitie starten, op Camera tikken, omlaag scrollen naar Document scannen en de ingebouwde scanner vragen om uw COVID-19-kaart toe te voegen. U kunt dit document ook vergrendelen met een toegangscode.

READ  De GATE 2021-scorekaart is vrijgegeven op gate.iitb.ac.in, hier is hoe je deze kunt downloaden

Voor Android-apparaten moet u de Google Drive-app openen en op het “+”-teken tikken, Nieuwsbrieven getoond. Vervolgens moet u op “Nieuw” en vervolgens op “Wissen” drukken, waarna u het gebied kunt bijsnijden zodat het op de kaart past. Druk vervolgens op “Opslaan”.

Gerelateerd artikel: De COVID-19-vaccinatiegids altijd bij u in uw Samsung Galaxy: records toevoegen in Samsung Pay

Written By
More from Eda Greene

UIDAI onthult directe link om de gemaskerde Aadhaar-kaart te downloaden, controleer de stappen hier

klas Oy- Vipul Das | Publicatiedatum: zaterdag 26 juni 2021, 12:08 [IST]...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *