Twee formulieren voor vervoer tijdens avondklok • TTM.nl

Transportmedewerkers zijn vrijgesteld van een avondklok die binnenkort van kracht kan worden. Wanneer de avondklok begint, moeten transportmedewerkers, zoals chauffeurs, twee verschillende formulieren bij zich hebben om te bewijzen dat ze buiten zijn om te werken wanneer de avondklok is tussen 20.30 en 04.30 uur.

TLN is verheugd dat het kabinet luistert naar de oproep om de transportsector vrij te stellen van de uitgaansverbintenis. Ook voor mobiliteit.

Werknemers in de transport- en logistieke sector zijn vrijgesteld van avondklok. Om te bewijzen dat ze tussen 20.30 en 16.30 uur op weg zijn naar het werk, moeten medewerkers twee verschillende looks bij zich hebben. Een van deze formaten is een bestand Verklaring van de werkgever, Die moet worden ingevuld door de bedrijfseigenaar. Dit is niet hetzelfde als het “arbeidsattest” van Kiwa. Het is aannemelijk dat er ook een digitale kopie van de werkgeversverklaring beschikbaar zal zijn, zodat werknemers geen hardcopy hoeven af ​​te halen bij de werkgever. Zelfstandigen of zelfstandige chauffeurs kunnen hun werkgeversverklaring invullen. De tweede vorm isZelfverklaard avondklok Het moet door de medewerker of de medewerker zelf worden ingevuld.

Formulieren kunnen nog niet worden gedownload. Om de avondklok af te dwingen, moet een meerderheid van de leden van de Tweede Kamer instemmen. Dat zal waarschijnlijk morgen gebeuren. Zodra de Tweede Kamer besluit de avondklok te handhaven, komen beide formulieren beschikbaar op de website van het Rijk.

READ  Waar en wanneer kan ik de F1-kalender 2021 downloaden?
More from Madison Garrett

Fordham vs.Ohio – game preview – 20 maart 2021

Ohio viel vrijdag op Clemson 65-60 in de laatste actie van het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *