Download de nieuwe Smart911-app | Nieuws, Sport, Banen

Een blijvend voordeel van smartphones is de mogelijkheid om snel informatie te verkrijgen die mensen veilig houdt en mogelijk levens redt.

Tijdens het stormseizoen in de lente en de zomer zijn Iowans zich vooral bewust van de noodzaak om waarschuwingen voor zwaar weer te krijgen. Het ontvangen van stormwaarschuwingen tijdens de winter is ook essentieel, en er kunnen het hele jaar door andere soorten noodwaarschuwingen zijn. Het is van cruciaal belang om deze waarschuwingen op een tijdige en gemakkelijk te begrijpen manier te kunnen ontvangen.

Smartphones gaven die waarschuwingen. Nu gaat Webster County over op een verbeterde manier om noodinformatie aan bewoners te communiceren.

Deze methode is een applicatie genaamd Smart911. Het is de app die wordt gebruikt door Alert Iowa, een over de gehele staat gebruikt noodmeldingssysteem dat de provincie gebruikt om waarschuwingen naar bewoners te sturen.

Deze app kan basiswaarschuwingen overbrengen via spraak, sms, e-mail en sociale media.

Het verkrijgen van deze app is vrij eenvoudig. Het kan worden gedownload van Apple of Google Play Stores. Wees indien nodig niet bang om een ​​jonger familielid of vriend in te huren om het voor elkaar te krijgen.

En als u vragen heeft over de Smart911, neem dan contact op met de Webster County Emergency Management Agency op 573-1403 of [email protected]

We raden iedereen aan om de Smart911-app te downloaden. De informatie die u verstrekt, kan op een dag uw leven redden.

Het laatste nieuws van vandaag en meer in je inbox

Written By
More from Eda Greene

Hoe gratis 4K YouTube-video’s te downloaden

We naderen snel het tijdperk van 4K als de dominante resolutie, en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *