Download de officiële Oppo Find N2-achtergronden [FHD+] ytechb

Download de officiële Oppo Find N2-achtergronden [FHD+] ytechb

Oppo heeft zijn tweede generatie opvouwbare smartphone onthuld – Oppo Find N2. Deze keer heeft de Chinese smartphonefabrikant twee opvouwbare telefoons aangekondigd: Oppo Find N2 en Oppo Find N2 Flip. Ja, er is ook een nieuwe opvouwbare clamshell. Beide opvouwbare telefoons worden geleverd met een aantal fantastische ingebouwde wallpapers en je zult blij zijn te weten dat alle wallpapers nu beschikbaar zijn in FHD+ resolutie. Hier kun je Oppo Find N2-achtergronden downloaden in FHD + resolutie.

Oppo Find N2 is nu officieel op het vasteland van China. Oppo lanceerde de nieuwe Find N met Snapdragon 8 Gen 1-chipset, verbeterd scharniermechanisme, 120Hz verversingssnelheidondersteuning voor extern beeldscherm, 50MP triple-lens cameramodule met Hasselblad-kleurkalibratie, 67W snellaadondersteuning en meer. De onlangs aangekondigde Find N2 is een exclusieve smartphone voor China, ja, geen woord over de wereldwijde beschikbaarheid ervan. Het apparaat is klaar voor pre-orders en begint bij CNY 8.000 (ongeveer $ 1.145 / INR 95.000).

Zoals ik al eerder zei, wordt Oppo Find N2 geleverd met een heleboel nieuwe achtergronden, hier is een blik op de achtergronden die beschikbaar zijn op Find N2. Voordat we verder gaan, als u op zoek bent naar een Vind N2 Flip-achtergrondenDan hebben we de serendipity wallpapers al gedeeld, bekijk ze zeker ook eens.

Oppo Zoek N2-achtergronden

Oppo Find N2 wordt geleverd met 21 ROM’s AchtergrondenDe collectie bevat zeven live achtergronden, evenals zeven statische achtergronden voor het interne beeldscherm en zeven voor het externe beeldscherm. Over het ontwerp gesproken, de achtergrond van het opvouwbare startscherm lijkt op die van de Galaxy Fold Het oorspronkelijke onderzoek N. De standaardachtergrond is beschikbaar in drie verschillende kleuren en er zijn ook vier abstracte achtergronden. Alle wallpapers zijn beschikbaar in FHD + resolutie, de interne schermafbeeldingen hebben een resolutie van 1920 x 1792 pixels, terwijl de externe schermafbeeldingen een resolutie hebben van 1080 x 2120 pixels. Hier zijn de voorbeeldfoto’s.

Opmerking: hieronder staan ​​voorbeeldafbeeldingen voor alleen achtergronden en representatie. Gebruik de downloadlink na dit gedeelte.

Oppo Find N2 Stock-achtergronden – Voorbeeld

Oppo Find N2 Stock-achtergronden (extern scherm) – Voorbeeld

Download Oppo Find N2-achtergronden

Oppo Find N2-achtergronden zien er uitstekend uit, als u op zoek bent naar een nieuwe achtergrond voor uw smartphone of tablet, kunt u Find N2-achtergronden proberen. U kunt deze achtergronden eenvoudig in hoge kwaliteit downloaden met behulp van de Google Drive-link. Je kunt deze wallpapers ook downloaden van onze Telegram-groep of van onze Android-app (PhoneWalls).

Ga na het downloaden van de achtergronden naar de downloadmap en kies je favoriete achtergrond die je wilt instellen op het startscherm of vergrendelscherm van je smartphone. Open het en tik vervolgens op het menupictogram met drie stippen om de achtergrond in te stellen. Dit is het.

Dit vind je misschien ook leuk – 20 beste minimalistische achtergronden voor iPhone en Android – YMWC 11

Als u vragen heeft, kunt u opmerkingen plaatsen in het opmerkingenveld. Deel dit artikel ook met je vrienden.

Meer gerelateerde artikelen:

bron

READ  Gemaakt's Vocal App overschrijdt 5.000 downloads voordat een marketingstrategie wordt besteed
Written By
More from Eda Greene
Discord-fout “Niet-ondersteunde indeling” verschijnt op gedownloade video’s
Discord wordt zeer gewaardeerd door zijn gebruikers, maar stelt hen ook teleur...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *